Descrierea Produsului:NBA 2K21 este cel mai recent titlu din seria NBA 2K de renume mondial, cel mai bine vândut, oferind o experiență de jocuri video sportive lider în industrieÎn timp ce versiunea de nouă generație a NBA 2K21 este construită de la bază pentru consolele de generația următoare, 2K introduce, de asemenea, mai multe inițiative pentru a lega cele două versiuni ale jocului. NBA 2K21 va include MyTEAM Cross-Progression și un portofel VC partajat în cadrul aceleiași familii de console.

MyTEAM Cross-Progression permite partajarea tuturor punctelor, jetoanelor, cărților și progresului MyTEAM atât pe versiunile curente, cât și pe cele de generație următoare ale NBA 2K21 din aceeași familie de console în mod similar, Portofelul VC partajat înseamnă că orice VC câștigat sau achiziționat este accesibil atât în ​​versiunile curente, cât și în cele din generația următoare a NBA 2K21 din aceeași familie de console.NBA 2K21 este cea mai recentă versiune din seria NBA 2K, renumită la nivel mondial. 2K21 conduce sarcina cu inovațiile de ultimă generație, în timp ce continuă să ofere o experiență de jocuri video sportive de vârf în industrie pe generația actuală de platforme de jocuri.

Cu îmbunătățiri extinse în ceea ce privește grafica și jocul cele mai bune din clasă, caracteristicile online competitive și comunitare și modurile de joc profunde și variate, NBA 2K21 oferă o imersiune unică în toate fațetele baschetului și culturii NBA - unde totul este un joc.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
89 90 RON
402,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 3+
  • Dezvoltator: VISUAL CONCEPTS
  • Editor: 2K GAMES
  • Jucatori:UP TO 10
  • Data lansare:Nov 12 2020
Actiune-Aventura , Diverse , Sport

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x