Descrierea Produsului:Cu ajutorul sistemului Frostbite, EA SPORTS NHL 22 oferă un tratament de superstar, cu un salt uriaș în grafică, împreună cu sosirea Superstar X-Factors, care ridică cele mai mari vedete ale ligii cu un nou nivel de joc bazat pe clase.

Acesta este hocheiul revoluționar in care utilizatorii pot proteja 20 de elemente de jucător, un antrenor din formația lor actuală și le pot transfera pe acestea pe o nouă consolă.Caracteristici :

-  Imbunătățiri vizuale masive atât pentru jocurile de consolă actuale, cât și pentru cele de generație următoare, NHL 22 este unul dintre cele mai mari salturi înainte în materie de grafică din istoria francizei.
-  Animațiile revizuite ale asemănării jucătorilor și ale țesăturilor, care dau viață jucătorilor, până la iluminarea dinamică care creează medii de joc cu adevărat captivante.
-  Infățișarea revizuită a jucătorilor și toate noile animații ale ochilor care urmăresc și reacționează la acțiunea din jurul lor, superstarurile din NHL nu s-au simțit niciodată mai vii. 
-  Statisticile și informațiile cheie ale jocului sunt proiectate direct pe suprafețele din mediul înconjurător în joc, printr-un pachet vizual asemănător realității augmentate care îmbină perfect informațiile cu acțiunea. 
-  Acțiune mai dinamică pe gheață în timpul momentelor cheie, cum ar fi preluări, devieri, protejarea pucului și multe altele.
- Un sistem care schimbă jocul și care vă permite să dezlănțuiți abilități unice ale jucătorilor care fac ca vedetele să se simtă vedete, unde timpul lor pe gheață este mai influent ca niciodată. 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
288 90 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x