Descrierea Produsului:


Cu ajutorul sistemului Frostbite, EA SPORTS NHL 22 oferă un tratament de superstar, cu un salt uriaș în grafică, împreună cu sosirea Superstar X-Factors, care ridică cele mai mari vedete ale ligii cu un nou nivel de joc bazat pe clase.

Acesta este hocheiul revoluționar.

Utilizatorii pot proteja 20 de elemente de jucător si un antrenor din formația lor actuală și le pot transfera pe acestea pe o nouă consolă.Odată ce conținutul este transferat de la Gen4 la Gen5, acel conținut de pe Gen4 va fi convertit în netranzacționabil din motive de securitate.Caracteristici:

- Pentru prima dată în istorie, legendarul motor Frostbite vine în EA SPORTS NHL 22. Aducând îmbunătățiri vizuale masive atât pentru jocurile de consolă actuale, cât și pentru cele de generație următoare, NHL 22 este unul dintre cele mai mari salturi înainte în materie de grafică din istoria francizei. De la animațiile revizuite ale asemănării jucătorilor și ale țesăturilor, care dau viață jucătorilor, până la iluminarea dinamică care creează medii de joc cu adevărat captivante, există îmbunătățiri oriunde te uiți.
- În toate versiunile de joc, Frostbite oferă îmbunătățiri vizuale uriașe care sporesc dramatic realismul. De la înfățișarea revizuită a jucătorilor și toate noile animații ale ochilor care urmăresc și reacționează la acțiunea din jurul lor, superstarurile din NHL nu s-au simțit niciodată mai vii. Oriunde te uiți, jucătorii se pot aștepta la îmbunătățiri Realitate augmentată
- Statisticile și informațiile cheie ale jocului sunt proiectate direct pe suprafețele din mediul înconjurător în joc, printr-un pachet vizual asemănător realității augmentate care îmbină perfect informațiile cu acțiunea. Aducerea mai multor informații direct în joc vă permite să vă gestionați mai bine strategia, rămânând la curent cu statisticile vitale în timp real, fără a mai face pauze în meniul jocului pentru a le căuta.
- Toate noile animații ale jucătorilor, exclusive pentru abilitățile Superstar X-Factor, adaugă o acțiune mai dinamică pe gheață în timpul momentelor cheie, cum ar fi preluări, devieri, protejarea pucului și multe altele.
- Simțiți puterea Superstar X-Factors, un sistem care schimbă jocul și care vă permite să dezlănțuiți abilități unice ale jucătorilor care fac ca vedetele să se simtă vedete, unde timpul lor pe gheață este mai influent ca niciodată. Rezervate doar pentru cei mai de elită jucători din ligă, abilitățile Superstar X-Factor îi separă pe cei mai buni de ceilalți și fac ca superstarurile să se simtă ca omologii lor din viața reală.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
328 90 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x