Descrierea Produsului:Precomandați acum pentru a obține următorul conținut digital:

- Mini coloană sonoră
- Tema dinamică exclusivă
- Set avatar


NieR Replicant ver.1.22474487139 ... este o versiune actualizată a NieR Replicant, lansată anterior doar în Japonia. Descoperiți prequelul unic al capodoperei NieR: Automata, apreciată de critici. Acum, cu un upgrade modern, experimentați imagini reînviate cu măiestrie, o poveste fascinantă și multe altele.

Protagonistul este un tânăr amabil care trăiește într-un sat îndepărtat. Pentru a-și salva sora, Yonah, care s-a îmbolnăvit terminal de Black Scrawl, el pleacă împreună cu Grimoire Weiss, un ciudat volum vorbitor, să caute „Versetele sigilate”.

Experimentați povestea NieR Replicant pentru prima dată în vest, prin ochii protagonistului ca frate. Revine echipa originală de stele, inclusiv regizorul aclamat, YOKO TARO (Drakengard / NieR: Automata), compozitorul Keiichi Okabe (TEKKEN / Drakengard / NieR: Automata) și producătorul Yosuke Saito (DRAGON QUEST X / NieR: Automate).Caracteristici:

- Descoperiți adevărul din spatele lumii NieR și pregătiți-vă să puneți la îndoială totul în această poveste întunecată și răsucitoare.
- Călătorie alături de un grup improbabil de aliați printr-o lume în ruină, afectată de boală și de orori monstruoase.- O coloană sonoră fascinantă iconică, nou înregistrată de compozitorul NieR: Automata, Keiichi Okabe.
- Luptați-vă cu dușmanii înfricoșători cu un amestec visceral, personalizabil unic de joc cu sabia și magie puternică.
- Personalizați magia, abilitățile și armele personajului dvs. cu puterea cuvintelor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
235 50 RON
300,00Lei
Se livreaza: Miercuri 19 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x