Consola Nintendo Switch  Red + Codul Super Mario Odyssey  Nintendo Switch

Descrierea Produsului:

CONSOLE SUPER MARIO ODYSSEY EDITION


Oricând, oriunde, cu oricine Ai renunţat vreodată la un joc pentru că nu ai avut suficient timp să te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în funcţie de situaţia în care te afli, asftel încât să te poţi juca jocurile preferate, indiferent cât de ocupat ai fi.

Este o eră nouă, în care nu va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica în funcţie de stilul tău. Bucură-te de jocuri oricând, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile şi gratuite.Trei moduri de joc Mod TV Adunaţi-vă în jurul unui ecran mare şi bucuraţi-vă de sesiuni de joc cu public.

Conectează consola la televizor pentru ca toată lumea să se poată juca, de la copii până la adulţi. E o modalitate plăcută de a te juca acasă împreună cu familia şi prietenii. Mod Tabletop Împarte ecranul, împarte distracţia.
 

Dacă nu ai acces la un televizor, montează standul atasat consolei şi oferă un Joy-Con unui prieten pentru a vă juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.\nMod Handheld Poartă cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucură-te de aceeaşi experienţă de gameplay ca şi pe ecanul televizorului.

Joacă-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut că le vei putea juca oricând şi oriunde.Conectează până la 8 console pentru a juca multiplayer Jucătorii pot sincroniza până la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, în multiplayer, jocuri cooperative sau competitive.Dacă te înregistrezi pentru serviciul Online pentru Nintendo Switch*, vei putea juca alături de prieteni aflaţi la depărtare şi jucători din lumea întreagă.

Abonaţii pot folosi aplicaţia dedicată pentru dispozitivele inteligente pentru a crea întâlniri de joacă, pentru a se întâni în lobby-uri sau pentru a face voice chat în timp ce se joacă. * Serviciul online contracost va fi disponibil gratuit până în toamna anului 2017, când va fi lansat oficial.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
1,571 03 RON
2.000,00Lei
Facebook
Livrare easyBox 0,00Lei
Livrare la adresa 0,00Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x