Descrierea Produsului:

Consola NINTENDO SWITCH (MONSTER HUNTER RISE EDITION ) + Cod de Activare Monster Hunter Rise   Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition prezinta pe doc o imagine a lui Magnamalo, monstrul emblematic al jocului, alaturi de alte modele sugestive cu tematica MONSTER HUNTER RISE care impodobesc consola si ambele controlere Joy-Con.

De asemenea, vine la pachet cu un cod de descarcare pentru MONSTER HUNTER RISE plus Deluxe Kit DLC * si continut bonus.

DLC-ul Deluxe Kit include: set de armuri in strat "Kamurai" Hunter, piesa de armura stratificata "Shuriken Collar", piesa de armura in strat Palico "guler de peste", Gesturi (4 salturi), set de pozitii Samurai, vopsea de fata Kabuki, "Izuchi Tail" coafura. 

Continutul bonus include: armura stratificata costum Palamute Retriever, armura stratificata costum Palico Forest Cat, talisman pentru incepatori.

MONSTER HUNTER RISE

Amplasat pe taramul satului Kamura, o locatie de inspiratie ninja, MONSTER HUNTER RISE va invita sa explorati ecosisteme luxuriante si sa luptati cu monstri infricosatori pentru a deveni cel mai bun vanator.

MONSTER HUNTER RISE

Actiunea se petrece la jumatate de secol dupa ultimul eveniment devastator, iar vanatorii trebuie sa infrunte un monstru nou si terifiant care s-a ivit si ameninta sa scufunde taramul din nou in haos.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
2,229 09 RON
2.685,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x