Descrierea Produsului:Ediția Day One conține:- Jocul de bază
- 52 de pagini cu copertă moale Artbook
- CD cu coloana sonorăBUN VENIT ÎN VIITOR

Anul este 2084. Viitorul s-a dovedit a fi mult mai întunecat decât și-ar fi putut imagina cineva. Mai întâi, a fost Nanofagul. O molimă digitală care a ucis mii și mii de oameni care au ales să-și mărească mințile și corpurile.

Apoi a venit Războiul, lăsând atât Vestul cât și Estul decimate și distruse. Cum nu a mai rămas nimeni care să preia puterea, corporațiile au preluat controlul și și-au creat propriile imperii strâmbe.

Ești o unealtă a opresiunii corporatiste. Temut și disprețuit, pătrunzi în cele mai întunecate colțuri ale minții suspecților tăi. Te insinuezi în visele lor, le expui temerile și extragi tot ceea ce investigația ta poate necesita.

Ești un Observator.Caracteristici:

- Joci în rolul lui Daniel Lazarski, un investigator de elită al viitorului, portretizat de regretatul simbol cyberpunk Rutger Hauer. În calitate de Observator, pătrunzi în mințile suspecților pentru a extrage indicii și dovezi. Tot ceea ce au simțit, gândit sau ținut minte poate fi și va fi folosit pentru a-ți rezolva cazul.
- Folosind un dispozitiv cunoscut sub numele de Dream Eater, intrați în mințile celor morți și muribunzi pentru a le retrăi ultimele clipe, pentru a le explora temerile și obsesiile. Pătrundeți în aceste labirinturi neuronale întortocheate și căutați indicii care vă vor ajuta să găsiți criminalul evaziv.
- Dar ai grijă: cu cât te adâncești mai mult, cu atât mai mare este riscul de a-ți pierde propria sănătate mintală.
- Intră într-o lume devastată de război și ciumă cibernetică, unde viața este ieftină și speranța este rară. Unde majoritatea oamenilor ar face orice pentru a scăpa de existența lor sumbră.
- Realități virtuale, medicamente care modifică mintea, implanturi neuronale - alege-ți otrava și lasă-te dus de val în uitare fericită. Dar nu uitați, oricât de adânc ați merge, nu vă puteți ascunde niciodată de un Observator.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
119 24 RON
150,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE|XBOX SERIES X
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: BLOOBER TEAM
  • Editor: BLOOBER TEAM
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Jul 16 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x