Descrierea Produsului:

 

Outriders: Deluxe Day One Edition


Ediția include:- Jocul Outriders.
- Seturile de angrenaje masculin și feminin ale Hell’s Rangers.
- Arsenalul Hell’s Rangers din 11 tunuri unice.
- The Hell's Rangers Truck Mods and Decals.


* Această ofertă este limitată doar la precomandă!

Outriders este un shooter RPG de 1-3 jucători care se află într-un univers științific original, întunecat și disperat. Pe măsură ce omenirea sângerează în tranșeele Enohului, îți vei crea propriul outrider și vei porni într-o călătorie pe planeta ostilă.

Cu povești bogate care se întind într-o lume diversificată, vei lăsa în urmă mahalalele și orașele mărunțite ale primului oraș și păduri traversate, munți și deșert în urmărirea unui semnal misterios.Combinând un joc intens de armă cu puteri violente și un arsenal de arme de armament din ce în ce mai răsucite și seturi de viteze, outriderele oferă nenumărate ore de joc de la unul dintre cei mai buni dezvoltatori de tir din industrie - oamenii pot zbura.

Combaterea brutală și sângeroasă a lui Outriders combină jocurile de armă frenetică, puterile violente și sistemele RPG profunde pentru a crea un adevărat hibrid de gen.Descoperiți planeta ostilă a lui Enoh în timp ce porniți într-o călătorie spre sursa unui semnal misterios.

Jucați un singur jucător sau alăturați-vă până la doi prieteni într-o cooperare cu renunțare la abandon, în timp ce abordați ororile unei planete hiper-evoluate.Creați și personalizați propriul Outrider și alegeți din patru clase unice fiecare cu propriul arbore de abilități pentru a defini propriul stil de joc.

Personalizați și actualizați Outriderul dvs. cu nenumărate articole de arme și unelte cu capacitate modernă, deoarece lăsați umanitatea în urmă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
250 90 RON
320,00Lei
Se livreaza: Joi 17 Iunie
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Editor: SQUARE ENIX
  • Jucatori:UP TO 3
  • Data lansare:Apr 01 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x