Descrierea Produsului:Atunci când un fenomen misterios face ca spiritele să rămână prinse în manifestări otrăvitoare ale propriei disperări personale, numai arogantul Poisonette și vasul ei amnestic le pot purifica.

În timp ce se aventurează prin diferitele infernuri ale lui Belles, vor întâlni suflete căzute care tânjesc după evadare, alte otrăvuri cu propriile lor agende și creaturi răsucite născute din Miroanele otrăvitoare care amenință să le oprească! Ce adevăruri negre vor descoperi despre lumea veninoasă din jurul lor .Acest titlu shooter-întâmpină-acțiune combină jocul cu octanie ridicată și un stil de artă sumbru, dar fermecător, într-o aventură de neuitat. Folosiți puterile Poisonette pentru a purifica Poison Mires în timp ce distrugeți dușmanii ca vasul ei de armă.

De asemenea, vă puteți personaliza experiența de joc alegând o nava, deblocarea armelor și îmbunătățirile cu fiecare lume pe care o purificați și creșterea anumitor statistici ale Poisonette prin dialog bazat pe alegeri.Caracteristici :


- Un parteneriat otrăvitor: Schimbați între Poisonette care absoarbe otrăvurile și nava ei cu armă și combinați puterea de foc și controlul zonei pentru a distruge creaturile Mirei otrăvitoare. Deblocați arme noi prin purificarea zonelor și îmbunătățiți statisticile Poisonette prin alegerile dvs. de dialog.

- Întâlniri enigmatice: descoperă circumstanțele misterioase care au pus Poisonette și vasul ei pe calea otrăvitoare spre răscumpărare. Pe parcurs, întâlniți alte otrăvuri, fiecare cu agenda lor, precum și suflete căzute al căror Iad Belles ’personal trebuie curățat pentru a fi eliberat.

- Corupt și plin de culoare: cu un stil de artă atât de sumbru pe cât de fermecător, această poveste răsucită sare practic de pe ecran! De la etape vii la efecte de joc vibrante, această aventură este la fel de mult o experiență vizuală pe cât de viscerală.
 


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
196 18 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x