Pro Controller Xenoblade 2 Edition pentru Nintendo / Nintendo Switch | NSW

Descrierea Produsului:

Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade 2 Edition (Switch)Nintendo Switch Pro-Controller este un produs premium, cu manere premium și carcasă semi-transparentă. Are aceleași butoane ca Nintendo Switch în modul portabil și este conceput pentru a fi ținut și operat mai ușor decât controlerele Joy-Con!

Principala diferență în controale este că, în timp ce comenzile direcționale de pe Joy-Con (L) sunt alcătuite din butoane diferite, Controllerul Pro are un singur + Control Pad, similar sistemelor anterioare.
Controlerul Nintendo Switch Pro conține 2 actuatoare rezonante liniare, fiecare cu capacități HD Rumble independente, creand un efect similar cu cel al controlerelor Joy-Con. Funcția HD Rumble inclusă în Nintendo Switch Pro Controller creează o experiență de joc captivantă, care nu este posibilă doar cu imagini și sunete.

Acest accesoriu vine cu un conector USB de tip C și un cablu USB de tip C care vă permite să îl încărcați. Durata de viață a bateriei Nintendo Switch Pro Controller este de aproximativ 40 de ore. Adaptorul Nintendo USB oficial (vândut separat) vă permite să încărcați controlerul Nintendo Switch Pro cu orice priză cu trei pini.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
136 85 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x