Descrierea Produsului:Ce ar putea fi mai tare decat o aventură interdimensională ?

Aventurierii intergalactici s-au întors cu o explozie în Ratchet & Clank: Rift Apart.

Treci dintr-o dimensiune în alta cu Ratchet și Clank, care încearcă să oprească un împărat sinistru dintr-o altă dimensiune. Aventurierii intergalactici își fac o intrare spectaculoasă pe consola PS5, iar tu îi însoțești într-o mulțime de lumi. Grafica incredibilă și arsenalul uimitor îți vor fi de mare ajutor.Armament revoltător

Un împărat robotic rău lucrează ore suplimentare pentru a elimina viața organică, cu dimensiunea proprie a lui Ratchet și Clank în vizor. Va trebui să îndepărtați armele revoltătoare ale perechii dinamice și să opriți un colaps dimensional.

Explorați-vă drumul spre casă cu un arsenal de arme noi explozive, inclusiv Pistola Burst, Sprinkler Topiary și Shatterbomb. Primiți deasupra peisajelor urbane, creșteți în luptă și alunecați prin dimensiuni cu noi gadgeturi care sfidează fizica.Fețe noi

Unesc echipa dublă supremă cu o distribuție de aliați familiari și fețe noi, inclusiv un nou luptător de rezistență Lombax, care este la fel de hotărât să elimine flagelul robotizat.

Joacă ca Ratchet și ca misterioasa nouă femeie Lombax dintr-o altă dimensiune. Descoperiți noua mecanică interdimensională a lui Clank.
Imagini uimitoare

Bucurați-vă de o aventură interdimensională orbitoare din punct de vedere vizual alimentată de viteza uimitoare și de caracteristicile captivante ale consolei PlayStation 5.

Construit de la început de aclamatul studio Insomniac Games, veți trece dincolo de ceea ce vedeți cu acțiunile din joc care prind viață în mâinile dvs. prin intermediul controlerului.Călătorie cu stil

Experimentați amestecul intergalactic al rupturilor dimensionale în timp ce combină noi lumi și joc. Urmărește-ți câmpurile de luptă pentru a câștiga rapid avantajul tău în luptă și pentru a repara rifturile planetare cu puzzle-uri de dimensiuni mari.

Vizitați planete nemaivăzute și vedeți versiuni de dimensiuni alternative ale vechilor favorite, acum mai vii ca niciodată cu floră și faună exotice, datorită puterii consolei PlayStation 5.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
309 90 RON
379,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x