Descrierea Produsului:

652

R.B.I Baseball 20, dezvoltat de MLB Advanced Media, este cel mai recent efort liniștit anual de a oferi fanilor de baseball o alternativă distractivă, în stil arcade, la alți grei de pe piață.

Cu controale simplificate care vizează potențialul de preluare și joacă, seria și-a petrecut ultimii ani comandând nișa.

652

Dar există o provocare - amestecarea suficientă a lucrurilor într-un mod în care jucătorii au ajuns să se aștepte în fiecare an de la lansările sportive.

Lăudându-se cu un pitch și lovit renovat, R.B.I. 20 reușește să se simtă mai proaspăt decât orice lansare din serie.

R.B.I. 20 a făcut apel în trecut datorită simplității și naturii sale rapide.

Acțiunea arcade este deosebit de distractivă pentru un sport care s-a străduit să mențină fanii interesați în ultimele timpuri. Simplificarea controlului imediat după ridicarea unui controler a ajutat anterior seria să găsească o mulțime de succes.

652

Și felicitări se adresează MLB Advanced Media pentru că a făcut pasul îndrăzneț de renovare a două elemente critice, cum ar fi pitching și bat. Reelaborările sunt realizate suficient de bine pentru a avea sens pentru jucătorii care au experiență cu seria, dar care păstrează și calitățile obișnuite de preluare și joc prezente în iterațiile anterioare.

Jucătorii primesc o varietate de opțiuni de pitch realiste bazate pe pitcher și scenariu, schimbând stick-ul analogic pentru a selecta unul, apoi folosind stick-ul din stânga pentru a plasa pitch-ul.

652

În cutia bătătorului, jucătorii folosesc un manometru pentru a decide dacă subliniază obținerea unui contact de calitate sau legănarea pentru garduri. Nu este la fel de intuitiv ca lansarea - ținerea unui buton pe măsură ce mingea ajunge la farfurie și eliberarea pentru contact este puțin ciudată. Dar nu durează mult până se adaptează.

În timp ce lansarea și lovirea sunt elemente principale, au existat unele schimbări importante ale calității vieții. Fizica mingii este clar îmbunătățită. Pickoff încearcă să blocheze o cameră atunci când un jucător trebuie să răspundă și să reprezinte un mini-joc. Apăsați butonul corect corespunzător unei anumite baze suficient de repede și prindeți un alergător.

652

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
199 30 RON
214,00Lei
Facebook
Livrare easyBox 12,90Lei
Livrare la adresa 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: MLB AM
  • Editor: MLB AM
  • Jucatori:2
  • Data lansare:Mar 17 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x