Descrierea Produsului:Un simulator de curse de motociclete cu detalii deosebite, atât din punct de vedere grafic, cât și al modelelor reproduse cu fidelitate.

Ride oferă o experiență unică, pe lângă curse, de asemenea, ne putem personaliza pilotul și motocicleta, avem la dispoziție mașini ale celor mai prestigioși producători, precum și o multitudine de moduri de joc: Campionat, contra cronometru, cariera Drag, provocare zilnică, anduranță, ... și toate acestea în mai mult de 15 circuite.Jocul prezintă cei mai eminenți producători și cele mai faimoase și prestigioase modele ale acestora.

Trăiește experiența RIDE la maximum prin intermediul unei mari varietăți de modele de curse. Caracteristici:

- Puteți personaliza și moderniza fiecare aspect al bicicletei dumneavoastră. Schimbați-i aspectul sau îmbunătățiți-i performanța cu piese noi. 
- Turul Mondial este mai mult decât o simplă secvență de evenimente. Acceptă provocarea și atinge obiectivul suprem - du-ți pilotul până în vârful clasamentului internațional cu până la 16 piloți într-o singură cursă, pe o singură pistă și într-o singură clasă.
- Selectează configurația potrivită, schimbă vitezele la momentul potrivit și ajunge la capătul liniei drepte în cel mai scurt timp posibil în Drag Race.
- Inteligență artificială realistă, Fizică reglabilă a motocicletei, Animații realiste, Slipstream, Sistem de daune îmbunătățit. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
60 11 RON
198,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura , Curse , Diverse , Strategie
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x