LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Product Description
Robotics Notes Double Pack- Badge Collectors Edition Include ROBOTICĂ; NOTES ELITE și ROBOTICĂ; NOTĂ DaSH, precum și ecusoane cu 4 pini cu personaje principale din ambele jocuri.

Insignele PIN sunt exclusive pentru această ediție și nu vor fi retipărite, așa că faceți precomanda acum pentru a asigura acest articol limitat!În ROBOTICS; NOTES ELITE, joacă rolul lui Kaito Yashio, unul dintre ultimii doi membri ai Clubului de cercetare a robotului Central Tanegashima High. El dă înapoi și se relaxează în timp ce omologul său, imprudentul lider al clubului Akiho Senomiya, se străduiește să-și completeze robotul gigant pentru a împiedica dizolvarea clubului. Dar zilele de relaxare ale lui Kaito se încheie cu descoperirea misteriosului Raport Kimijima. Conține instrucțiuni care implică locații de-a lungul insulei și avertizează despre o conspirație care vizează întreaga lume.În ROBOTICĂ; NOTĂ DaSH, insula Tanegashima se pregătește pentru Festivalul de vară. Prin Nae Tennouji, o cunoștință din JAXA, Kaito Yashio este prezentat lui Itaru Hashida din seria STEINS; GATE. Itaru susține că face un tur al insulei, dar odată cu trecerea timpului, el începe să acționeze destul de ciudat ... Între timp, incidente neliniștitoare încep să se producă în jurul lor; președinți ai unui eveniment care va scufunda din nou lumea în haos.

Împreună, ambele ROBOTICE; NOTE ELITE și ROBOTICĂ; NOTE DaSH vin în Vest pentru prima dată în ROBOTICĂ; NOTE DOUBLE PACKCaracteristici
● Două noi jocuri, două noi aventuri! - Alăturați-vă clubului robot și explorați insula Tanegashima. Dispune de peste 60 de ore de joc între ROBOTICS; NOTES ELITE și ROBOTICS; NOTES DaSH.

● Deblocați secretele ascunse pe Tanegashima - Ambele jocuri au povești complicate și ramificate. Deblocați-le pe toate pentru a vedea povestea completă a aventurilor Robot Club.

● Continuați seria Science Adventure - Reuniți-vă cu Itaru Hashida și Nae Tennouji de la STEINS; GATE!

● Așteptarea s-a încheiat - Pentru prima dată, ambele ROBOTICI; titlurile NOTE vor fi disponibile în Occident!

Write a review

Please login or register to review
196 62 RON
Se trimite pe 26-10-2020
This game comes as a CD/DVD format
Detalii
  • Platform: NSW
  • Recommended age: 10+
  • Developer: MAGES.
  • Publisher: SPIKE CHUNSOFT
  • Players: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Release date Oct 13 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
x