Descrierea Produsului:Luați-l pe Sackboy într-o aventură epică de platformă 3D cu prietenii dvs. Faceți față provocărilor palpitante, imprevizibile, în timp ce explorați ținuturi distinctive lucrate manual, prin controale profund captivante și expresive.Poți să salvezi Craftworld de pe Vex și de dispozitivul său Topsy Turver de coșmar ... și să devii Cavalerul tricotat al legendei?Mergeți solo într-o cursă epică împotriva timpului plin de pericole și pericole - sau creați echipe de doi până la patru aventurieri pentru jocuri de petrecere pline de distracție, în timp ce lucrați împreună pentru a depăși sarcini nefaste cum vă puteți imagina.Caracteristici :

Experiență periculoasă de platformare!

Explorați aici, acolo și oriunde în timp ce utilizați setul de mișcare rece și diversă al lui Sackboy pentru a face față unei varietăți uriașe de provocări palpitante, dușmani înverșunați și surprize uimitoare.Multiplayer colaborativ, haotic și vesel:

Faceți față provocărilor de divizare laterală în jocurile de petreceri locale și online. Părțile se pot juca pe tot parcursul jocului - inclusiv nivelurile de cooperare de neratat.UMPLUT. CUSUT. ZIPPED:

Sackboy revine la marea vreme plin de mișcări proaspete și gadget-uri care schimbă jocul într-o aventură 3D uimitoare și de-a dreptul distractivă în această lume nouă, dar familiară.
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
228 90 RON
311,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Vineri 30 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Vineri 30 Iulie 16,90Lei
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x