Descrierea Produsului:Empires oferă o perspectivă alternativă asupra evenimentelor descrise în Samurai Warriors 4, folosind peisajul istoric ca decor pentru un joc captivant axat pe strategie.

Jucătorii au posibilitatea de a-și crea propriul personaj și de a configura un joc care îi începe în rândurile inferioare ale armatei și le permite să progreseze treptat până la a conduce întregul ținut prin cuceririle lor.Cel mai recent titlu din aclamata serie "Empires" este aici, reunind acțiunea rapidă a seriei Warriors și strategia de expansiune teritorială.

Un nou sistem intuitiv de management politic, în care cei mai buni ofițeri pot fi pur și simplu plasați în pozițiile lor cele mai eficiente, își face prima apariție, în timp ce luptele cooperative sunt potențate.

Accentul suplimentar pus pe episoadele istorice și pe interacțiunea dintre personaje servește, de asemenea, la crearea unui sentiment sporit de dramatism. 'Genesis Mode', în care vă puteți crea propria epocă a Statelor Războinice, vă permite mai multă personalizare individuală ca niciodată.Caracteristici:

- Obțineți cele mai bune rezultate de la ofițerii dvs. cu ajutorul sistemului de comandă politică intuitiv, dar detaliat.
- Folosește-ți toți ofițerii pentru a revendica victoria! Controlabilitatea crescută conferă o mai mare importanță tacticilor de luptă în echipă.
- Experimentați drama umană în continuă schimbare.
- Personajele personalizate și personajele minore își pot lăsa și ele amprenta.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
98 10 RON
107,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura , Diverse
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x