Serafim Multiplatform Racing Wheel R1 pentru Calculator | PC / PlayStation 4 | PS4

Descrierea Produsului:

SERAFIM Multiplatform Racing Wheel R1 


- Serafim R1 + vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maximum de jocurile de curse. Este echipat cu pedală, volan și suport inovator pentru telefon Serafim, care vă permite să jucați jocuri de curse pe Xbox One, PS4, PS3, PC, Switch, iOS și Android.

Au trecut de mult zilele în care trebuia să cumperi o roată separată pentru fiecare platformă.

- Aplicația mobilă Serafim este compatibilă cu toate cele mai populare jocuri de curse de pe mobil. Există peste 28 de jocuri pe care le puteți juca, cu mai multe jocuri adăugate tot timpul.
 


- Serafim R1 + excelează la simularea unei adevărate experiențe de curse pe toate platformele. Ergonomia oferită de mânerul de cauciuc al acestei roți este de neegalat.

- Răspunsul sistemului de pedale poate suporta chiar și cei mai agresivi șoferi, iar volanul este suficient de robust pentru a face față chiar și celor mai strânse curbe.

- Suntem atât de încrezători în calitatea Serafim Racing Wheel, încât suntem dispuși să oferim o garanție completă de 1 an.

- Serafim R1 + este un produs de primă generație fabricat în cantități limitate. Odată ce au dispărut, au dispărut. Deci, dacă sunteți un pasionat de curse sau chiar doar un colecționar, ați pierde dacă nu ați cumpărat unul ACUM!
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
510 14 RON
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Detalii
  • Platforma:PC|PS4|XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x