LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Creat inițial de legendarul designer de jocuri Sid Meier, Civilization este un joc de strategie pe rând în care încercați să construiți un imperiu pentru a rezista testului timpului. Deveniți conducătorul lumii prin înființarea și conducerea unei civilizații de la epoca de piatră la epoca informației. Luați război, conduceți diplomația, avansați cultura dvs. și mergeți cap la cap cu cei mai mari lideri ai istoriei în timp ce încercați să construiți cea mai mare civilizație pe care a cunoscut-o vreodată lumea.

Civilizația VI oferă noi modalități de a vă implica în lumea voastră: orașele se extind acum fizic pe hartă, cercetarea activă în tehnologie și cultură deblochează un nou potențial, iar liderii concurenți își vor urmări propriile agende pe baza trăsăturilor lor istorice pe măsură ce concurați pentru unul dintre cele cinci moduri pentru a obține victoria în joc.

IMPERII EXPANSIVE:

Vedeți minunile imperiului dvs. răspândite pe hartă ca niciodată. Fiecare oraș se întinde pe mai multe plăci, astfel încât să vă puteți construi orașele personalizate pentru a profita din plin de terenul local.

CERCETARE ACTIVĂ:

Deblocați impulsuri care accelerează progresul civilizației dvs. în istorie. Pentru a avansa mai repede, utilizați unitățile dvs. pentru a explora activ, a vă dezvolta mediul și a descoperi noi culturi.

DIPLOMACIA DINAMICĂ:

Interacțiunile cu alte civilizații se schimbă pe parcursul jocului, de la primele interacțiuni primitive în care conflictul este un fapt al vieții, la alianțe și negocieri târzii ale jocului.

ARME COMBINATE:

Extinzându-se pe designul „o unitate pe țiglă”, unitățile de sprijin pot fi acum încorporate cu alte unități, cum ar fi sprijinul anti-tanc cu infanterie sau un războinic cu coloniști. Unități similare pot fi, de asemenea, combinate pentru a forma unități puternice „Corp”.

MULTIPLAYER ÎMBUNĂTĂȚIT:

Pe lângă modurile tradiționale multiplayer, cooperează și concurează cu prietenii tăi într-o mare varietate de situații, toate concepute pentru a fi finalizate cu ușurință într-o singură sesiune.

UN CIV PENTRU TOȚI JUCĂTORII:

Civilizația VI oferă jucătorilor veterani noi modalități de a-și construi și de a-și regla civilizația pentru cele mai mari șanse de succes. Noile sisteme de tutoriale introduc noi jucători în conceptele care stau la baza acestora, astfel încât să poată începe cu ușurință.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
138 54 RON
258,00Lei
Facebook
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: FIRAXIS GAMES, ASPYR
  • Editor: 2K GAMES
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Nov 16 2018
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x