LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Războiul se rănește. În timpul unui raid aerian, 16 ani, Noe și sora lui mai mică, Renie, caută adăpost într-un buncăr. Acolo, nu numai că sunt protejați de bombardamentele mortale, ci și la intersecția unei lumi între viață și moarte: Tăcere.

Când sora lui Noe se pierde în tăcere, el este forțat să se aventureze în această lume idilică, dar amenințătoare, să o găsească. Tacerea, totuși, poartă propriile cicatrice de război și suferință.Întuneric creaturi bântuie orașe și orașe și ravage acest loc odată senin între lumi.

Doar o mică bandă de rebeli se opune amenințării care se ridică. Acum, este de până la frații să salveze Tacerea și locuitorii săi fantastice de la o situație iminentă și, astfel, să-și salveze propria viață.Alăturați-vă lui Noah și lui Renie în călătoria lor interesantă prin Tacerea în care se desfășoară o poveste emoționantă a contrastelor dintre seninătate și pericol. Faceți cunoștință cu personaje fascinante și plăcute precum Spot, o omidă magică care îl ajută pe Noah și Renie pe drum prin Tăcere.

Și mărturisesc când frații descoperă că singurul lucru care le poate salva este dragostea lor unii pentru alții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
68 65 RON
73,00Lei
Se livreaza: Joi 11 Martie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x