Sony Dualshock 4 Controller V2 Black Last Of Us 2 Limited Edition Pentru Playstation 4 | Ps4

Descrierea Produsului:

Sony Dualshock 4 Controller v2 - Black Last of Us 2 (Limited Edition)Control de precizie Senzatia, forma si sensibilitatea imbunatatite a controlerului wireless DUALSHOCKv4 ofera jucatorilor control absolut asupra tuturor jocurilor de pe sistemul PlayStation 4.

Partajarea la vârful degetelor Adăugarea butonului SHARE facilitează partajarea celor mai bune momente de joc la fel de ușoară ca o apăsare a unui buton. Încărcați videoclipuri și capturi de ecran direct din sistem sau transmiteți în direct jocul, fără a deranja jocul în desfășurare.
  


Noile moduri de a juca Funcții revoluționare, cum ar fi touch pad-ul, bara de lumină integrată și difuzorul încorporat oferă noi modalități interesante de a experimenta și interacționa cu jocurile dvs., iar mufa pentru căști stereo de 3,5 mm oferă o soluție audio practică și personală pentru jucătorii care doresc să-și asculte jocurile în privat.

Încărcați eficient Controlerul wireless DUALSHOCK 4 poate fi reîncărcat cu ușurință conectându-l la sistemul dvs. PlayStation 4, chiar și în modul repaus sau cu orice încărcător standard utilizând un cablu USB (de la A la Micro-B vândut separat).
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
392 74 RON
430,00Lei
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x