Descrierea Produsului:


SPACEBASE STARTOPIA captivează prin amestecul său original de simulare economică și strategie de construire a unui imperiu, combinat cu lupte RTS clasice și o bună doză de umor.

Și ca și cum întreținerea celor trei punți de stații spațiale, întreținerea celor opt rase de extratereștri și apărarea împotriva invadatorilor inamici nu ar fi fost o provocare suficientă, naratorul dinamic AI nu are de gând să se menajeze și comentează evenimentele într-un mod drăguț, dar cu o limbă ascuțită.
Caracteristici:

- Campania de 10 misiuni, complet dublată pentru un singur jucător, va necesita toate abilitățile tale de comandant al bazei spațiale Startopia, în timp ce te străduiești să creezi una dintre cele mai atractive destinații comerciale și turistice din universul cunoscut.  
- Fiecare dintre cele trei punți va necesita abilitățile tale de conducere, puntea secundară conținând toate camerele vitale pentru supraviețuire, în timp ce puntea distractivă se concentrează pe vizitatorii tăi, iar flora și fauna găsite pe puntea bio oferă suficiente resurse pentru supraviețuire, precum și un cămin pentru grațioasele Dryads.
- Învinge-ți concurenții, căci nu ești singur pe Stația Spațială. Sabotați economia adversarilor dvs. sau atacați-i cu unitățile dvs. Mech, faceți comerț și feriți-vă de pirații spațiali dornici să urce la bordul stației dvs.
- Naratorul dinamic AI "VAL", naratorul, reacționează la deciziile tale și este întotdeauna alături de tine, atât prin vorbe și fapte - cât și prin comentariile ocazionale extrem de necalificate.
- Perfecționați-vă abilitățile de comandant al bazei spațiale Startopia în numeroasele provocări ale campaniei pentru un singur jucător sau jucați-vă în modul sandbox personalizabil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
221 24 RON
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: KALYPSO
  • Editor: KALYPSO
  • Data lansare:Sep 24 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x