Descrierea Produsului:


Lansați-vă într-o experiență interminabilă de acțiune Star Wars din cea mai vândută franciză Star Wars HD din toate timpurile.

Treceți prin valuri de dușmani pe baza Starkiller cu puterea sabiei laser în mâini. Furtunați prin baldachinul junglei al unei baze rebele ascunse pe Yavin 4 împreună cu colegii voștri, distribuind putere de foc de la AT-ST. Aliniați-vă escadrila cu aripi X pentru un atac asupra unui mamut distrugător de stele de prim ordin.Un nou erou al Războiului Stelelor - Iden, un soldat de forță specială imperial de elită - descopera o poveste emoțională și captivantă pentru un singur jucător, care durează treizeci de ani.

Experimentați câmpuri de luptă multiplayer Star Wars bogate și vii în toate cele trei epoci: prequel, clasic și trilogie nouă. Personalizați-vă și actualizați eroii, luptătorii de stele sau soldații, fiecare cu abilități unice de exploatat în luptă. Poți deveni stăpânul călătoriei eroului tău Star Wars.Caracteristici:

- Un nou erou, o poveste nespusă: săriți în cizmele unui soldat de forță specială de elită, la fel de letal pe sol și spațiu, într-o nouă campanie captivantă emoțional, care se întinde pe parcursul a peste 30 de ani și face legătura între evenimentele dintre filmele Star Wars: Return of the Jedi and Star Wars: The Force Awakens.
- Un univers multiplayer Star Wars de neegalat în varietate și lățime în care până la 40 de jucători luptă ca eroi emblematici, soldați autentici din epocă și într-o gamă masivă de vehicule pe uscat și în aer - pe măsură ce bătălia se desfășoară pe galaxie.
- Combat spațial la scară galactică: lupta spațială a fost concepută pentru Star Wars Battlefront II de la început, cu manevrare distinctă, arme și opțiuni de personalizare.
- Better Together: faceți echipă cu un prieten din confortul canapelei dvs., cu redarea offline a ecranului divizat cu doi jucători. Câștigă recompense, personalizează-ți soldații și eroii și adu-ți upgrade-urile cu tine pe câmpul de luptă multiplayer online.
- Stăpânește-ți eroul: nu doar un erou iconic - eroul tău. Stăpânește-ți ambarcațiunea cu progresul personalizabil al personajelor. Îmbunătățește abilitățile unice pentru fiecare erou, clasă de soldați și luptător de stele. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
68 90 RON
123,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PC
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: EA DICE
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori:UP TO 40
  • Data lansare:Nov 17 2017

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x