Descrierea Produsului:


Cel mai recent titlu pentru consola de acasă al lui Super Robot, care sărbătorește cea de-a 30-a aniversare, Super Robot Wars este un RPG de simulare în care roboți de diferite animații se reunesc pentru a lupta împotriva unui inamic comun.

În această poveste originală, roboți din diverse animații, cum ar fi Mazinger Z: Infinity, Super Electromagnetic Robot Combattler V, Mobile Suit Zeta Gundam și Code Geass: Lelouch of the Re;surrection transcend granițele operelor lor și se adună într-un singur loc.Caracteristici:

- 5 lucrări noi "Regele Regilor: GaoGaiGar VS Betterman', 'The Brave Police J-Decker', 'Majestic Prince Knight's & Magic', 'Mazinkaiser', 'SSSS.GRIDMAN' care vin pentru prima dată în seria Super Robot Wars.
- Scena de luptă a roboților se exprimă cu grafică de înaltă calitate și animație puternică, in plus, grafica și efectele tăiate ale roboților și personajelor au devenit mai sofisticate.
- Animația cut-in în bătălie.
- Simulation RPG, este implementat un nou sistem, cum ar fi Tactical・Area・Select, AUTO Battle, ceea ce face mai ușor de jucat, dar face și conținutul mai bogat. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
379 04 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 07 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 07 Decembrie 16,90Lei
Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x