Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.


 Taiko no Tatsujin RPG ?! Alătură-te lui Don-chan în două aventuri RPG captivante!

De la trecut la viitor, Don-chan începe o mare aventură care va transcende timpul și spațiul și va salva lumea de întâmplări misterioase din întreaga lume în „Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack”.■ Bucurați-vă de o aventură relaxantă prin lume, unde îl controlați liber pe Don în modul Poveste!

Ai grijă de dușmanii pe care îi întâlnești în luptele Taiko!

Tobați bine pe Taiko pentru a ataca! Dezordineți-l și veți fi atacat!

Compuneți o echipă din personajele dvs. preferate pentru a lua inamici și mai puternici!■ În „Rhythmic Adventure 1” îl vei întâlni serios pe Tocky, care are sarcina importantă de a proteja toată istoria.

Îți spune că prietenul său Ticky a fost răpit de cineva pe nume profesorul Timedyne.

Acest profesor viclean încearcă să-l folosească pe Ticky pentru a demonta istoria!

Călătorește în tot felul de epoci de-a lungul istoriei și elimină-i pe băieții răi!■ În „Rhythmic Adventure 2”, comorile care protejează însăși ființa lumii, Ooparts, au fost furate de organizația umbrită The Hexagria Magical Society!

Pentru a-i recupera, Don și Katsu se angajează într-o mare aventură!

Vor putea Don și prietenii săi să recupereze Ooparts cu succes și să salveze lumea ?!■ Și, desigur, puteți juca modul de joc Taiko!

Biblioteca este formată din peste 130 de melodii, inclusiv 6 titluri adăugate recent, precum „Pretender” de Hige Dandism oficial și „Gurenge” de la Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba!

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
107 76 RON
250,00Lei
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x