Descrierea Produsului:


Provoacă soarta care te leagă

Timp de 300 de ani, Rena a domnit peste Dahna, jefuind planeta de resursele sale și lipsind oamenii de demnitatea și libertatea lor.

Povestea noastră începe cu doi oameni, Alphen și Shionne, născuți în lumi diferite, fiecare căutând să-și schimbe soarta și să-și creeze un nou viitor.
Cu o distribuție diversă de personaje, un sistem de luptă intuitiv și satisfăcător și o poveste captivantă plasată într-o lume luxuriantă pentru care merită să lupți, Tales of Arise oferă o experiență JRPG de primă clasă.Caracteristici:

- O lume a naturii desenată cu "Atmospheric Shader" , introducem un nou shader grafic, inspirat de anime și de pictura în acuarelă.
- Personaje cu design atractiv călătoresc printre fundaluri pline de imagini frumoase și delicate.
- Explorați o lume care se simte vie.
- Explorați lumea Dahna, unde un amestec de medii unice, naturale, își schimbă aspectul în funcție de momentul zilei. Urcă-te pe terenul stâncos, înoată în râuri, adună-te în jurul focului de tabără, gătește mâncare, îndreaptă-te spre următorul oraș, învinge stăpânul unei planete extraterestre și eliberează oamenii.
- Acțiune și bătălii cu stil - Prin noul sistem "Boost Strike", puteți acum să înlănțuiți combinații de atacuri puternice împreună cu membrii partidului dvs. Înlănțuiți Artes, Boost Attacks și combo-uri Boost Strike pentru a vă doborî inamicii.
- Experimentați povestea popoarelor divizate Renan și Dahnan.
- Protagoniștii care vor determina soarta acestor două lumi sunt Alphen și Shionne. Ei vor depăși greutățile și vor crește împreună cu grupul lor unic de prieteni. O animație superbă realizată de ufotable este inserată în punctele cheie ale poveștii, adăugând mai multă culoare călătoriei protagoniștilor noștri. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
222 09 RON
346,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x