LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Terminator: Resistance este un shooter la prima persoană licențiat oficial în timpul scenariului „Viitorul război”, care a fost întrezărit doar în filmele iconice de la James Cameron, „TERMINATORUL” și „T2: ZIUA JUDECĂTORII”.

Această poveste are loc într-un Los Angeles post-apocaliptic, la aproape 30 de ani de la Ziua Judecății, și are ca protagonist un erou nou-nouț în universul Terminator, Jacob Rivers, un soldat din Rezistență condus de John Connor. În ciuda faptului că Jacob este doar un om modest, va descoperi în curând că a fost vizat în mod specific de cea mai recentă amenințare de la Skynet și a fost marcat pentru reziliere.

Skynet poate fi destinat să piardă războiul, dar cu ce preț pentru Iacob? Experimentați evenimentele care au condus la bătălia finală decisivă pentru soarta omenirii în războiul împotriva mașinilor!

Rezistați la mașini! Luptați împotriva unei selecții de dușmani iconici din filme, inclusiv T-800, precum și o serie de dușmani care sunt nou-nouți în universul Terminator.

Echipează un arsenal de arme cu plasmă pentru a alerga și a arunca sau furișa și trece prin medii întinse! Lumea nu este atât de iertătoare ca înainte, așa că va trebui să căutați resturi pentru comerț și ambarcațiuni.

Alegeți tipul de erou pe care doriți să îl faceți, ridicându-vă abilitățile în timp ce explorați Los Angeles post-apocaliptic. Finalizați misiuni de poveste pentru a vă ridica printre rândurile Rezistenței, precum și misiuni secundare pentru a vă ajuta prietenii.

Schimbați soarta omenirii! Protejați un echipaj pestriț de supraviețuitori, fiecare cu propriile motivații și povestiri. Acțiunile pe care le întreprindeți pe tot parcursul jocului le vor afecta supraviețuirea și vor schimba sfârșitul pe care îl veți obține.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
117 78 RON
250,00Lei
Se livreaza: Vineri 12 Martie
Facebook
Detalii
  • Platforma: PS4
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: TEYON
  • Editor: REEF ENTERTAINMENT
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Dec 10 2019

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x