LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Product Description

La cinci ani după călătoria lor periculoasă prin Statele Unite post-pandemice, Ellie și Joel s-au stabilit în Jackson, Wyoming. Locuirea într-o comunitate înfloritoare de supraviețuitori le-a permis pace și stabilitate, în ciuda amenințării constante a celor supuși infectați și a altor supraviețuitori mai disperați.

Când un eveniment violent întrerupe acea pace, Ellie se angajează într-o călătorie implacabilă pentru a face dreptate și a găsi închiderea.

Pe măsură ce îi vânează pe responsabili unul câte unul, se confruntă cu repercusiunile fizice și emoționale devastatoare ale acțiunilor sale.

O POVESTE COMPLEXĂ ȘI EMOȚIONALĂ

Experimentați escaladarea conflictelor morale create de neîncetata căutare a răzbunării a lui Ellie. Ciclul de violență lăsat în urma ei va provoca noțiunile tale de bine versus rău, bine contra rău și erou versus ticălos.

ACȚIUNE DEZVOLTATĂ ȘI DESPERATĂ JOC DE ACȚIUNE-SUPRAVIEȚIRE

Sistemele de joc noi și evoluate oferă miza vieții sau a morții călătoriei lui Ellie prin lumea ostilă. Simțiți-i lupta disperată pentru supraviețuire prin caracteristici îmbunătățite, cum ar fi lupta corp la corp de mare intensitate, mișcarea fluidă și stealthul dinamic. O mare varietate de arme, obiecte de artizanat, abilități și upgrade-uri vă permite să personalizați capacitățile lui Ellie în funcție de stilul dvs. de joc.

O LUME FRUMOASĂ ÎNCĂ PERICULOSĂ

Plecați în călătoria lui Ellie, ducând-o din munții pașnici și pădurile din Jackson până la ruinele luxuriante și acoperite din Seattle. Întâlniți noi grupuri de supraviețuitori, medii necunoscute și perfide și evoluții terifiante ale celor infectați. Aduse la viață prin cea mai recentă iterație a motorului Naughty Dog, personajele mortale și lumea sunt mai realiste și mai detaliate ca niciodată.

Write a review

Please login or register to review
274 09 RON
403.41Lei
Se trimite pe 26-10-2020
This game comes as a CD/DVD format
Detalii
  • Platform: PS4
  • Recommended age: 17+
  • Developer: NAUGHTY DOG
  • Publisher: SCEA
  • Players: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Release date Jun 19 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
x