Descrierea Produsului:


Cea mai rea zi din viața ta nu a fost atunci când ai fost infectat.

A fost după ce a trebuit să-ți părăsești prietenii și familia pentru a te impune pentru ultima oară printre strigoi.

Aceasta este soarta celor afectați. Cu promisiunea morții în fața ta, ești hotărât să faci din ultima ta poziție una pentru cartea recordurilor: asigurând mai multe provizii și distrugând mai mulți strigoi decât oricine altcineva până acum.Oamenii sunt fragili, rar se întâmplă ca unul să supraviețuiască mult timp singur printre hoarde.

Din fericire, această infecție te face să fii altceva, ceva mai mult. Pe măsură ce umanitatea ta se diminuează și afecțiunea se instalează, vei descoperi noi limite și abilități pe care nu știai că sunt îngropate adânc în ADN-ul tău.

Folosește-ți noile abilități descoperite pentru a căuta arme și medicamente, sau materialele pe care le poți folosi pentru a le fabrica.Caracteristici:

- Pe măsură ce infecția îți mută corpul, descoperă abilități noi și neașteptate care îți vor permite să devastezi hoardele de strigoi înainte ca acestea să te copleșească.
- Explorează un peisaj urban în continuă schimbare pentru a găsi materiale pentru a meșteșugi noi unelte, arme și remedii. Dacă ești norocos, vei găsi medicamente, permițându-ți să hoinărești mai mult timp.
- Moartea este asigurată, dar povestea nu se termină aici. Aventurează-te ca un supraviețuitor proaspăt infectat din nou, și din nou, și din nou, și din nou, și din nou, pe măsură ce toată lumea își face ultima rezistență.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
99 90 RON
175,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x