Descrierea Produsului:Rolul dvs. este să descoperiți dovezi în calitate de jurnalist, strecurându-vă prin zone restricționate și întrebând oamenii cu privire la acțiunile lor printr-o serie de interviuri individuale. Toate acestea au loc într-o lume detaliată, bazată pe sisteme, în care oamenii vor reacționa la acțiunile tale și unde timpul este cel mai mare inamic al tău.La Jocurile din Cartea albă, ne concentrăm asupra lumii care se simt trăite prin spații și obiective neliniare care pot fi rezolvate cu abordări multiple. Ne plac jocurile cu un puternic impuls narativ care abordează probleme sociale importante și dorim să stabilim acel standard în propria noastră muncă.

Înțelegem că nu toată lumea joacă pentru experiența narativă mai profundă și pentru cei cărora le place ideea de a pătrunde, de a intra în locații sigure și de a pirata coduri de 4 cifre, avem o mulțime de oportunități de încălcare a regulilor de care să profităm în lumea Ocupației.

În loc să creăm o listă de caracteristici, am vrut să evidențiem munca interesantă pe care echipa noastră de 9 membri a creat-o în ultimii 4 ani de dezvoltare.Timpul este o resursă prețioasă pentru noi toți. Fiecare minut din joc este un minut din lumea reală, iar Ocupația este jucată pe o durată fixă, deci asigurați-vă că acțiunile dvs. contează. Ceasul dvs. poate fi utilizat pentru a seta alarme și cronometre pentru a vă ajuta să țineți evidența obiectivelor importante, cum ar fi seifele cu întârziere a timpului, astfel încât să nu trebuie să stați în timp ce securitatea vă caută undeva unde nu ar trebui.

Oriunde ai locui, sunt șanse să te afli într-o țară care ar putea fi condusă puțin mai bine, în care încrederea se poate simți puțin scăzută. S-ar putea să nu vă intereseze modul în care deciziile lor vă afectează și, în schimb, continuați cu viața de zi cu zi, ignorând distracția. Sau este posibil să fiți implicat activ în încercarea de a crea o schimbare adevărată. Ne place că, în majoritatea țărilor, oamenii au de ales în acest sens și așa am vrut să abordăm designul de joc The Occupation. Lumea este deschisă pentru dvs. de explorat și depinde de dvs. ce fire vi se par interesante și pe care doriți să le urmați în lume.Daniel Hillben și Steven Crow sunt agenții de securitate angajați de The Bowman Carson Group și vor fi în jur pentru a vă monitoriza activitatea pentru a vă asigura că nu faceți nimic din ceea ce nu ar trebui să fiți. Daniel Hillben a fost alături de Bowman Carson Group de mulți ani, așa că încercați să nu ajungeți din partea lui greșită. Este posibil să fi văzut opera de actorie a lui Steven Crow în reclame precum „Warts Away” sau „The Restorer”; Steve lucrează la acest concert de securitate pentru a plăti facturile, dar aspirațiile sale reale stau la Hollywood.

Indiferent dacă ați ales să intrați într-un birou prin fereastră, să găsiți o carte de identitate sau să trageți puterea în cameră, am proiectat lumea pentru a vă potrivi alegerea, abordarea și nevoia de a interacționa cu obiecte de care s-ar putea sau nu să aveți nevoie pentru cercetarea dvs.

Cu stimă, dacă citiți până aici și vă bucurați de munca pe care o creăm, vă mulțumesc. Punem tot ce avem în acest joc și apreciem cu adevărat fiecare persoană care își investește timpul și banii câștigați din greu în jocurile pe care le creăm.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
61 98 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: WHITE PAPER GAMES
  • Editor: HUMBLE
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Mar 05 2019
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x