Descrierea Produsului:The Smurfs 2 este un platformer de aventură bazat pe lungmetraj .

Vrăjitorul rău Gargamel a plecat și a creat niște creaturi răutăcioase asemănătoare cu Smurf numite Naughties pentru a valorifica esența puternică a celor albastri, dar el are nevoie de o vraja magica pe care doar Smurfette o cunoaste pentru a-si transforma creatiile in adevarata afacere.Deci, ce face? O răpește, asta e! Când ceilalți află ce s-a întâmplat, se unesc și pornesc într-o aventură pentru a-și salva prietenul captiv din ghearele urâte ale diavolului.

Veți vizita locuri din film, pe măsură ce jucați prin mai mult de 30 de niveluri în șase lumi diferite, concepute exclusiv pentru joc, cum ar fi o junglă plină de lavă și o tundră arctică înghețată.Există nouă ștrumfi diferiți dintre care puteți alege, indiferent dacă preferați să jucați singur sau să faceți echipă cu până la patru prieteni în multiplayer cooperativ.

Ștrumfii tăi preferați au fiecare propriile abilități speciale: poțiunile magice ale tatălui Smurf îngheata inamicii, Vanity Smurf este capabil să se transforme într-o platformă pentru a-i ajuta pe ceilalți să găsească locuri greu accesibile, iar Smurf Grouchy pășește peste orice tip rău.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
82 99 RON
161,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:WII-U
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: WayForward
  • Editor: UBISOFT
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Jul 23 2013
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x