Thrustmaster Volante T150 Force Feedback Pentru Playstation 4 | Ps4

Descrierea Produsului:


 
Manivela mare cu trei pedale a fost optimizată, fiecare pedală este reglabilă și înclinabilă și oferă rezistență progresivă. Designul metalic oferă rezistență perfectă la feedback-ul dvs. Thrustmaster T150 Pro Force.

Pentru a pune cotele în favoarea dvs., acest volan are un unghi de rotație reglabil între 270 ° și 1080 °. Apoi, va fi posibil să jucați cu orice tip de vehicul (GT, F1, Nascar, Rally) cu un realism de neegalat.
 


T150 Pro Force Feedback este un volan foarte precis echipat cu o citire optică cu 12 biți de rezoluție (sau 4096 valori pe axa de direcție).

Un alt argument esențial al acestui model: ergonomia sa. Acest volan de 28 cm are mânere cu textură de cauciuc pentru un confort optim.
 


UN SISTEM CARE ÎȚI PERMITE SĂ SIMȚI TOATE DETALIILE CURSII

Volanul Thrustmaster T150 Pro Force Feeback vă va permite să simțiți fiecare detaliu al cursei. Într-adevăr, feedback-ul de forță care echipează modelul vă oferă o conducere realistă. În timpul jocurilor, veți putea profita de ușurarea drumului, pierderea aderenței, frânarea sau chiar șocurile.

Realism suplimentar pentru a duce jocul la nivelul următor. Această volantă are particularitatea de a fi fluidă, precisă și silențioasă, cu o centură mixtă și mecanism de transmisie.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
1,265 00 RON
1.266,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x