LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

771

TT Isle of Man: Ride on the Edge 2

Există o diferență semnificativă între jocurile de curse cu mașini și cele cu motociclete. Cumpără TT Isle of Man Ride pe cheia Steam Steam 2 și vezi asta pentru tine! În timp ce mergeți cu 215 de kilometri pe oră în timp ce conduceți o mașină, vă puteți simți suprarealist, pentru a spune cel puțin, este departe de a fi același lucru atunci când sunteți pe bicicletă.

Dezvoltatorii KT Racing demonstrează acest fapt ca nimic altceva, cu continuarea lor la jocul original TT Isle of Man 2 Ride on the Edge, publicat încă o dată de compania Bigben Interactive. Obține jocul și participă la un simulator realist al unuia dintre cele mai mari evenimente de curse de motociclete din lume!

771

insula Barbatului

Așa este - cumpără TT Isle of Man Ride pe cheia Steam Edge 2 și vei participa la campionatul TT Isle of Man - o competiție de curse numită după insula pe care o are loc. Întreaga hartă oferă o setare de îngrijire fără țară, realizată cu o grafică realistă și perfect potrivită pentru a te lăsa să pleci. Steaua insulei este cursul montan Snaefell, lung de 60 de kilometri, cu peste 60 de colțuri denumite, secțiuni drepte, coturi și alte caracteristici de mediu care vă vor împinge abilitățile de manipulare a bicicletelor la limita absolută!

771

Simț impresionant al vitezei

Sentimentul de vulnerabilitate și cădere liberă pe care îl simți când zbori prin sate, străzi sau câmpuri cu viteze pe care corpul uman nu a fost niciodată menit să le atingă este ceea ce creează o adrenalină, spre deosebire de orice altceva! Cumpără TT Isle of Man Ride pe tasta Steam 2 Edge și joacă jocul cu căști, pentru a auzi sunetul stereo al vântului care urlă și al obiectelor care trec în timp ce mergi. Mutați unghiurile camerei în perspectiva primei persoane pentru o mai mare scufundare sau observați efectul giroscopic implementat de dezvoltatori sau rămâneți la a treia persoană și urmăriți-vă motociclistul economisind impulsul sprijinindu-se de bicicleta în timp ce face coturi ascuțite, totul în conformitate cu fizica realistă motor prezent în joc.

771

Imbunătățiți-vă motocicleta

Angajați în modul carieră, câștigați curse, câștigați bani și îmbunătățiți-vă motocicleta în diferite moduri. Veți putea încerca astfel de plimbări dulci, cum ar fi BMW S1000RR, care îmbracă capacul jocului. Cumpărați cheia de abur TT Isle of Man Ride on the Edge 2 pentru a vă cufunda într-o microgestionare realistă a unei biciclete de curse: actualizați anvelopele, suspensia și țineți cont de temperatura sistemului de frânare! Chiar și al doilea cel mai rapid alergător din istoria competiției TT Isle of Man din viața reală - Davey Todd - a adus un omagiu realismului acestui titlu. Încă un punct în lunga listă de motive pentru a cumpăra acest joc de curse de motociclete, lăsați-vă liber și bucurați-vă!

771

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
175 74 RON
298,00Lei
Detalii
  • Platforma: PS4
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: KT RACING
  • Editor: BIGBEN INTERACTIVE
  • Jucatori: UP TO 8
  • Data lansare: Mar 19 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x