Descrierea Produsului:


Unto The End este un joc de platformă cinematic realizat manual despre o călătorie disperată spre casă.

Stăpânește lupta prin improvizație și observație în lupte intense cu săbii.

Descoperiți oportunități de a folosi artefacte și de a face schimb de provizii. O aventură spusă prin acțiunile tale, cum vei reuși să ajungi acasă?Caracteristici:

- Lupta citire-reacțiune: Un sistem de luptă unic în felul său, axat pe îndemânare și măiestrie, proiectat și construit de la zero special pentru 2D. Luptă inteligent și lovește tactic cu sabia și armele de rază de acțiune în bătălii feroce unu la unu și în grup.

- Întâlniri nuanțate realizate manual: Aventura se desfășoară prin întâlniri atent create, fiecare dintre ele prezentând adversari inteligenți și demni, toți cu propriile motivații și locul lor în lume.

- Concentrat pe abilitățile jucătorului: O experiență provocatoare pentru un singur jucător cu un minim de îndrumare. Toate abilitățile tatălui sunt disponibile de la început, iar stăpânirea acestor abilități, precum și observarea atentă a împrejurimilor, sunt cheia supraviețuirii și a succesului.

- Teren neiertător: De la ruine subterane cavernoase la vârfuri muntoase dure, depășiți provocările de mediu și capcanele mortale în timp ce călătoriți printr-o lume cu peisaje meticulos create.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
156 96 RON
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x