Consola Xbox One X 1tb Negru + Jocul Playerunknowns Battlegrounds  Xbox One

Descrierea Produsului:

Consola MICROSOFT Xbox One X 1TB + joc PLAYERUNKOWN'S BATTLEGROUNDS [PUBG] (cod download)Xbox One X este cea mai puternica consola din lume, cu pana la 40% mai multa putere fata de orice alt competitor si o adevarata experienta 4K, HDR, o gama variata si bogata de culori si nu in ultimul rand o functie standard de supersampling, ceea ce inseamna ca noile jocuri native 4K vor arata foarte bine. 

Design cursiv si distinctiv

Din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste, iar cand vine vorba de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio.

Hardware performant


Puterea de procesare este asigurata de un procesor AMD personalizat, cu 8 nuclee, tactat la 2,3 GHz care te vor ajuta la fluidizarea interactiunilor tale in timpul sesiunilor de gaming.
 

Placa video este inzestrata cu 12GB GDDR5 de memorie grafica, ceea ce va permite dezvoltatorilor de jocuri sa creeze lumi mai vaste, mai surprinzatoare, mai bogate, mai interactive si mai palpitante.

De asemenea, puterea grafica de procesare de 6 Teraflopi va fi capabila sa genereze personaje si medii inconjuratoare mai realiste si detaliate la o rezolutie 4K, realizare nemaiintalnita pana acum pentru o consola.


PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) 

Caracteristici cheie:

  • Meciuri personalizate: aceasta functie va fi implementata dupa faza Early Access a jocului si va permite squad-urilor de jucatori sa isi creeze si hosteze propriile lor meciuri prin intermediul unor servere speciale care vor permite setarea numarului total de jucatori.
  • Arme realiste: Jucatorii folosesc arme autentice pentru a crea o experienta veritabila.
  • Lume masiva: Jucatorii incep ca supravietuitori slabi si se dezvolta in soldati puternici pe o insula masiva si pustie din Europa de Est.
  • Unreal Engine 4: PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS utilizeaza cele mai recente instrumente de dezvoltare pentru a oferi imagini, animatii si gameplay realist.
  • Sistem de loot avansat: Jucatorii vor descoperi o mare varietate de arme, armuri si multe altele pe masura ce exploreaza si lupta pe intreg teritoriul.
  • Sistem inteligent de localizare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
3,125 79 RON
Facebook
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x