Descrierea Produsului:

Precomandă orice ediție a jocului Aliens: Fireteam Elite si primeste Pachetul Hardened Marine Pack ce include:- accesoriul Bandana Head Accessory,
- Digital Red Camo Red Camo Weapon Color,
- 3 Decalcomanii pentru arme și Joke Emote "Chestburster".


* Acest produs vă dă dreptul să descărcați atât versiunea digitală PS4™, cât și versiunea digitală PS5™ a acestui joc.
* Descărcarea automată necesită activarea Autentificare automată și Autentificare automată pentru a fi activate pe sistemul dvs. PS5™.


Amplasat în universul iconic Alien, Aliens: Fireteam Elite este un shooter cooperativ de supraviețuire la persoana a treia, care aruncă echipa ta de pușcași marini înrăiți într-o luptă disperată pentru a stăpâni amenințarea Xenomorfă în evoluție.

Înfruntă valuri de inamici terifianți Xenomorfi și Weyland-Yutani Synthetic alături de doi jucători sau coechipieri AI, în timp ce tu și echipa ta de pompieri vă luptați cu disperare prin patru campanii unice care introduc noi povești în universul Alien.

Creează-ți și personalizează-ți propriul Colonial Marine, alegând dintr-o varietate extinsă de clase, arme, echipamente și avantaje, luptând împotriva unor șanse copleșitoare în această experiență shooter de supraviețuire care îți va da fiori.VÂNĂTOAREA ULTIMĂ: Joacă un rol esențial în evenimentele epice care au loc la 23 de ani după trilogia originală Alien, în calitate de pușcaș marin colonial staționat la bordul UAS Endeavor, luptând cu teribilele amenințări Xenomorfe.
Imagini uimitoare, inamici iconici, medii realiste, arme puternice, echipamente futuriste și un peisaj sonor sinistru, combinate cu noi povești într-o serie de campanii rejucabile, extind povestea din filmele de succes.

SUPRAVIEȚUIȚI LA HIVE: Înfruntați șanse copleșitoare împotriva a peste 20 de tipuri de inamici, inclusiv 11 Xenomorfi diferiți de-a lungul scalei evolutive, de la Facehuggers la Praetorians, fiecare proiectat cu propria inteligență pentru a ambusca, a fi mai isteț și a eviscera pușcașii marini vulnerabili. Folosește acoperirea și stăpânește strategia de echipă pentru a supraviețui amenințărilor extraterestre în timp ce aceștia îți invadează echipa de foc din toate unghiurile, se strecoară prin uși și guri de ventilație, se strecoară pe pereți și tavane și lovesc din întuneric cu o ferocitate nebănuită.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI ECHIPA DE FOC: Alege din cinci clase unice - Gunner, Demolisher, Technician, Doc și Recon - fiecare cu propriile abilități speciale și avantaje de caracter. Folosește un arsenal extins de peste 30 de arme și peste 70 de moduri/atașamente în efortul tău de a eradica amenințarea Alien. Un panou inovator Perk Board îți modifică și îmbunătățește abilitățile, în timp ce un sistem unic de Challenge Card modifică abordarea fiecărei misiuni de campanie, oferind o nouă experiență la fiecare joc.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
151 00 RON
200,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x