275,17Lei
TWIN PADS SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS YELLOW
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
TWIN PADS: SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS: YELLOW - NSW Controlerele wireless Steelplay vă permit să jucați sistemul Nintendo Switch. Au un sistem de detectare a mișcării și un sistem de vibrații pent..
160,19Lei
167,00Lei 4%
Power Adapter
Se livreaza: Miercuri 28 Aprilie
 Power Adapter Nintendo Switch Bucurați-vă de o experiență completă de consolă acasă oricând și oriunde cu adaptorul de alimentare Nintendo Switch.   În timp ce este departe de casă, Nintendo Swi..
120,26Lei
121,00Lei 1%
Numskull Dual Charging Dock
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Numskull Playstation 5 Dual Charging Dock  Rămâneți gata de joc datorită acestui dock de încărcare rapidă pentru PS5. Reîncărcați rapid controlerele PS5 fără a fi nevoie de cabluri murdare. Pur și si..
122,08Lei
125,00Lei 2%
Hori Joy Con D Pad Super Mario Edition L
Se livreaza: Miercuri 28 Aprilie
Switch Hori Joy-Con D-Pad Super Mario Edition (L) Controlerul d-pad (L) de Hori, este făcut pentru jucătorii in mișcare, d-pad Controller (L) este excelent, pentru titlurile intensive de d-pad, unde ..
159,96Lei
PDP Afterglow Deluxe+ Wired Controller
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Afterglow Deluxe+ Wired Controller (NSW) Alege-ți strălucirea cu controlerul cu fir Afterglow Deluxe + Audio pentru Nintendo Switch.   Bucurați-vă de spectacolul luminos pe care Controller-ul dvs. ..
139,99Lei
PDP Face off Deluxe Controller + Audio Camo Green
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Face-off Deluxe Switch Controller + Audio Camo Green (NSW) Conectați-vă căștile la primul controler pentru Nintendo Switch cu sunet încorporat.   Mufa audio de 3,5 mm din controlerul cu cablu Face..
135,73Lei
PDP Upgraded Joy Con Pro Charging Grip
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
  Joy Con Pro Charging Grip (NSW) Transformați-vă controlerele Joy-Con într-un controler de dimensiuni mari cu PDP Gaming Joy-Con Charging Grip Plus pentru Nintendo Switch! Conectați cablul USB inc..
261,50Lei
Faceoff WIRELESS Controller PDP Camo Black
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Faceoff  WIRELESS Controller -Camo Black (NSW) Veți renunța înainte ca controlerul Faceoff Wireless pentru Nintendo Switch să aibă 40 de ore de joc la o singură încărcare și o autonomie wireless de ..
261,50Lei
Faceoff WIRELESS Controller PDP Camo Light Blue
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Faceoff  WIRELESS Controller -Camo Light Blue (NSW) Veți renunța înainte ca controlerul Faceoff Wireless pentru Nintendo Switch să aibă 40 de ore de joc la o singură încărcare și o autonomie wirele..
261,50Lei
Faceoff WIRELESS Controller PDP Camo Pink
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Faceoff  WIRELESS Controller -Camo Pink (NSW) Veți renunța înainte ca controlerul Faceoff Wireless pentru Nintendo Switch să aibă 40 de ore de joc la o singură încărcare și o autonomie wireless de ..
261,50Lei
Faceoff WIRELESS Controller PDP Camo Yellow
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Faceoff  WIRELESS Controller -Camo Yellow (NSW) Veți renunța înainte ca controlerul Faceoff Wireless pentru Nintendo Switch să aibă 40 de ore de joc la o singură încărcare și o autonomie wireless de..
229,37Lei
300,00Lei 24%
Split Pad Pro Pac Man Edition
Se livreaza: Miercuri 28 Aprilie
Switch Split Pad Pro Pac-Man Edition Bucurați-vă de experiența controlerului de dimensiuni mari în modul portabil cu HORI Split Pad Pro! Dispunând de stick-uri analogice de dimensiuni complete, un D-..
250,14Lei
TWIN PADS SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS BLUE
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
TWIN PADS: SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS: BLUE - NSW Controlerele wireless Steelplay  au un sistem de detectare a mișcării și un sistem de vibrații pentru a se asigura că sesiunile de joc sunt cât ma..
275,17Lei
TWIN PADS SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS R&B
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
TWIN PADS: SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS: R&B - NSW Controlerele wireless Steelplay vă permit să jucați sistemul Nintendo Switch. Au un sistem de detectare a mișcării și un sistem de vibrații pentru ..
250,14Lei
TWIN PADS SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS R&G
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
TWIN PADS: SET OF 2 WIRELESS CONTROLLERS: R&G - NSW Controlerele wireless Steelplay vă permit să jucați sistemul Nintendo Switch. Au un sistem de detectare a mișcării și un sistem de vibrații pentru ..
PROMO
449,90Lei
1.000,00Lei 55%
Hori Racing Wheel Overdrive
Se livreaza: Joi 22 Aprilie
 Hori Racing Wheel Overdrive Xbox Series X/S/One & PC HORI aduce cele mai bune opțiuni de personalizare de calitate a construcției și simulare de curse autentică cu Racing Wheel Overdrive proiectat p..
Afişare 1 - 16 din 146 (10 pagini)

Reteaua noastra de servicii

caconnect logo
caconnect.ro
antiv logo
antiv.ro
licente jocuri logo
licente-jocuri.ro
steamwallet logo
steamwallet.ro
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x