Site-ul jocurinoi.ro permite navigarea utilizatorilor fara a solicita acestore sa transmita datele lor personale. Cu toate acestea, navigarea in mod anonim, va limita experienta de utilizare a site-ului ca si platforma de vanzare online. In acest sens, functionalitatea principala impune colectarea de date cu character personal de la utlizatori, cum ar fi numele, prenumele, adresa, telefonul si adresa de email.

Colectarea datelor personale se face in conformitate cu prevederile Regulamentului UE privind protectia generala a datelor GDPR intrat in vigoare in 25 mai 2018 impreuna cu legislatia nationala armonizata in aceasta privinta.

Date pe care le colectam, durata pastrarii datelor, drept de acces, drept de interventie, stergerea datelor.

- Nume si prenume, adresa, numar de telefon: Solicitam completarea numelui si prenumelui utilizatorului la crearea contului pentru a putea emite factura in momentul vanzarii si a se putea realiza plata electronica a produselor comandate. Numele, prenumele si adresa se vor pastra in evidentele contabile pe o perioada de cel putin 10 ani conform cu legislatia contabila in vigoare. Aceste date furnizate este obligatoriu sa fie corecte si complete. Utilizatorii au posibilitatea de a isi modifica aceste date in interiorul contului.

- Adresa de email. Aceasta este necesara pentru validarea contului, pentru resetarea parolei, precum si pentru a permite realizarea obligatiei contractuale a furnizorului de a livra in mod digital produsele (licentele) comandate de catre clienti.

Utilizatorului ii este permisa stergerea datelor sale personale, la optiunea acestuia, inclusiv prin sau odata cu stergerea contului sau de client. Daca este in curs livrarea unei comenzi, aceasta actiune poate fi facuta numai dupa concluzionarea acesteia intrucat livarea produselor digitale necesita existenta unei adrese valide de email.

În măsura în care utilizați pagina noastră de internet numai în scop exclusiv informativ, ceea ce înseamnă dacă nu vă autentificați sau dacă nu ne comunicați în alt mod informații, colectăm numai datele cu caracter personal transmise de browser-ul dumneavoastră personal către serverul nostru. Aceste date sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a vă putea afișa pagina de internet. În mod suplimentar, aceste date sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a asigura stabilitatea și securitatea paginii noastre de internet. (temeiul legal este reprezentat de articolul 6 alineatul 1 litera f din Regulamentul general privind protecția datelor).
-       Adresa IP
-       Data și ora solicitării
-       Țara de origine a solicitării
-       Conținutul solicitării (pagina concretă)
-       Starea accesării/codul stării http
-       Pagina de internet de la care provine solicitarea
-       Browser
-       Sistem de operare și interfața
-       Limba și versiunea software-ului de navigație
-       Volumul transmis de date
-       Diferența între fusurile orare față de Greenwich Mean Time (GMT)
Putem oferi anumite servicii pe pagina noastră de internet numai în situația în care putem lua legătura cu dumneavoastră. În acest sens, posibilitatea de a accesa aceste servicii depinde de comunicarea de către dumneavoastră către noi a anumitor date cu caracter personal (de contact). Colectăm, utilizăm și prelucrăm aceste date numai în măsura în care acest demers este necesar pentru a vă putea pune la dispoziție serviciul respectiv. Dacă luați legătura cu noi prin e-mail sau prin intermediul unui formular de contact, datele comunicate de dumneavoastră (adresa dumneavoastră de e-mail, precum și informații suplimentare transmise de dumneavoastră în mod voluntar, de exemplu numele dumneavoastră/numărul dumneavoastră de telefon) sunt stocate de noi pentru a putea prelucra solicitarea dumneavoastră și, dacă este cazul, pentru a putea formula răspunsuri la întrebările dumneavoastră. În măsura în care nu mai este necesară o stocare a datelor dumneavoastră, ștergem datele dumneavoastră. În cazul obligațiilor legale de arhivare, restricționăm prelucrarea. 


Jocurinoi.ro se obligă să nu facă publice datele personale, in special datele de identificare si/sau adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu le dezvăluie unor terțe părți, dacă acestea nu se află între partenerii agreați în mod expres, cum ar fi compania care este procesator de plati online, sau în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare in vigoare.

JOCURINOI.RO oferă utilizatorilor posibilitatea de a se inregistra pentru serviciu cu contul de Facebook (așa-numita funcție Facebook-Connect). Facebook-Connect este un serviciu al rețelei sociale Facebook, care este operată de Facebook Ireland Ltd. 4 GRAND CANAL SQUARE , GRAND CANAL HARBOUR , D2 Dublin („Facebook“). O înregistrare suplimentară la JOCURINOI.RO nu mai este apoi necesară. Pentru a se înregistra, utilizatorul va fi redirecționat către site-ul Facebook, unde se poate conecta cu datele sale de acces. Prin aceasta, profilul de Facebook și serviciul JOCURINOI.RO sunt interconectate. Prin conectare, JOCURINOI.RO primește automat de la Facebook informații pentru care utilizatorul și-a dat acordul (de ex. prenume, nume, adresă de e-mail, imagine profil, sex, lista de prieteni). Aceste informații le folosim pentru a vă putea identifica în cadrul utilizării JOCURINOI.RO.

Baza legală pentru prelucrarea acestor date este Art. 6 paragraful 1 litera a) RGPD.

Informații suplimentare despre Facebook-Connect și setările de sferă privată găsiți în indicațiile privind protecția datelor: www.facebook.com/about/privacy.


Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x