Descrierea Produsului:


Blackwind este un joc de acțiune științifico-fantastic de sus în jos care te pune în pielea unui adolescent prins într-un prototip de armură de luptă în timpul unei invazii extraterestre.

Înfruntă inamicii, străpunge-le rândurile și ripostează într-o ultimă încercare de a opri o invazie planetară.Când nava stelară Pandora este doborâtă, James Hawkins se trezește prins în interiorul unui prototip militar de armură Battle Frame în timp ce se îndreaptă spre Medusa 42.

În timp ce hoardele Raknos devastează planeta și lasă toate coloniile miniere umane în ruine, James nu are mult timp să descopere cum să opereze Battle Frame dacă vrea să supraviețuiască în mediul periculos în care se află și să-și găsească tatăl dispărut.Caracteristici:

- Luptă în luptă corp la corp, trage în voie, lansează rachete asupra inamicilor sau folosește puterile speciale ale costumului de luptă pentru a supraviețui în confruntări.
- Termină-ți cu ferocitate adversarii cu mișcări brutale.
- Evoluează-ți Battle Frame cu noi puteri și extinde-ți arborele de abilități.
- Folosiți drona Battle Frame pentru a vă extinde capacitățile de luptă și de explorare în campania pentru un singur jucător.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
144 90 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x