Descrierea Produsului:
Curved Space este un shooter intens în stil arcade, care ia formula clasică și o aruncă în cele mai ciudate zone ale spațiului.

Luptați cu păianjeni cosmici care invadează spațiul prin peisaje curbate, unde gloanțele îmbrățișează terenul, în timp ce orizontul scade brusc din vedere.Inspirați de clasicele arcade, jucătorii vor trebui să vâneze puteri și upgrade-uri ale armelor, în timp ce evită focul inamic, aruncă ganduri interdimensionale și luptă cu niște monștri de șefi enormi.

Simplu de învățat în timp ce vă luptați prin campania ramificată bazată pe poveste, dar greu de stăpânit în timp ce urmăriți gloria clasamentelor.Caracteristici:

- Bucurați-vă de acțiunea cu energie ridicată a fotografiilor tradiționale 2D într-un spațiu 3D deformat. Urcați pe pereți, întoarceți-vă către cealaltă parte a mediului și experimentați priveliști uluitoare.
- Experimentează călătoria îngrozitoare a pilotului tău spațial în campanie, asumă noi provocări, testează-ți abilitățile și urmărește-ți locul în clasamentele în modurile de jocuri Daily Runs, Arena, Survival și Endless.
- Intrați în zonă cu o coloană sonoră de înaltă energie synthwave în parteneriat cu FiXT Neon, cu artiști precum Scandroid, 3Force și Fury Weekend.
- Colectează o mulțime de abilități și upgrade-uri de arme. Armele sunt variate (de la lasere la aruncatoare de flacără și la războinici).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
78 90 RON
100,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x