Descrierea Produsului:


Dark Souls este urmașul spiritual al jocului de acțiune RPG Demon's Souls de la From Software, aclamat pe scară largă.

Dark Souls este un nou joc de rol de acțiune amplasat într-un univers fantastic bogat și întunecat.

Jocul sparge barierele cu un design de lume fără cusur care încurajează explorarea și favorizează o experiență de joc adaptabilă.Pe măsură ce jucătorii întâlnesc inamici terifianți și descoperă noi zone, fundația infailibilă a provocării și a recompenselor se impregnează pentru a oferi un sentiment de realizare de neegalat.

Demonii, generați de mânia zeilor, au adus întunericul în lume. Loviți de blestemul strigoilor, mulți și-au pierdut sufletul.

Jucătorii trebuie să se lupte cu demoni hidoși și monștri de neimaginat pentru a colecta suflete și a găsi Flacăra Eternă a Vieții, care își pierde puterea de a restaura sufletele și de a ține la distanță noaptea eternă.Caracteristici:

- Medii fără cusur într-un univers fantasy întunecat: castele abandonate infestate de strigoi, catacombe labirintice, o lume de ruine scufundate, păduri bântuite, temnițe vaste și lacuri magice, toate acestea sunt acolo pentru ca cei curajoși să le exploreze în voie.
- Opțiunile abundente de personalizare a personajelor cu diferite echipamente, arme și vrăji vor oferi jucătorilor o experiență RPG profundă.
- Plasat în puncte strategice în întreaga lume a jocului, focul servește ca punct de recuperare, repornire și partajare.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
84 52 RON
111,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x