Descrierea Produsului:
Zgomotul mulțimii ... mârâitul motoarelor ... zdrobirea metalului ... stelele și mașinile se ciocnesc în fenomenul global Destruction AllStars. Stăpâniți haosul pe măsură ce adunați daunele din spatele volanului sau pe jos cu parkour-ul căzut, maxime ale vehiculelor și abilități excepționale.Caracteristici:

- Eroii ... icoane ... senzații globale - șaisprezece neînfricate și carismatice AllStars alcătuiesc lista concurenților internaționali care se luptă pentru Campionatul Federației Globale de Distrugere. Acești concurenți sunt plătiți pe vizionare și plătiți pe calitatea naufragiului. Principalele evenimente și capuri de afiș.
- Cunoscut în întreaga lume. Utilizați abilitățile fiecărei Allstar pentru a vă adapta tacticile și stilul de joc - exploatați-le agilitatea, viteza sau puterea pentru a distruge și a sustrage rivalii cu abilități și parkour puternice, comutați între vehicule sau săriți pe mașini cu viteză mare în încercări de preluare inimă.
- Distrugeți-vă în spatele volanului sau săriți în arenă cu o tambur uluitoare de acțiune parkour evitând atacuri, preluând vehicule sau folosind abilități pentru a perturba atacul vehiculelor primite.- Provoacă destule haosuri pentru a-ți alimenta vehiculul erou de distrugere AllStar care schimbă jocul, alimentat cu abilități speciale.
- Lista AllStars este plină de temerari neînfricați care s-au luptat pentru a ajunge la culmea sportului lor prin abilități magistrale, sincronizare precisă și tactici viclene.
- Fiecare competiție prezintă obiective și ținte specifice pe care trebuie să le atingi în timp ce direcționezi și adaptezi forța, impactul, viteza și puterea distrugerii tale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
92 71 RON
Facebook
Livrare easyBox 12,90Lei
Livrare la adresa 16,90Lei
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x