Descrierea Produsului:Dungeons and Dragons: Dark Alliance (Day One Edition), include:
 

- Joc de bază.
- Set de arme Beholder (cimitiră, arc, topor, ciocan).


Descriere

Dark Alliance aduce la viață lumea Dungeons & Dragons într-un RPG de acțiune explozivă plin de lupte în timp real și cooperare dinamică.

Giganții de îngheț și dragonii răzbunători rătăcesc fără control prin Icewind Dale pe măsură ce armatele invadatoare ale răului devin mai puternice în fiecare zi.Acum patru eroi trebuie să înfrângă atacul creaturilor și să se apere împotriva întunericului.

Alege-ți eroul și alătură-te până la patru prieteni pentru a lupta cu monștrii legendari. Explorează lumea înghețată a Icewind Dale în timp ce învingi șefii de neoprit, câștigi echipament puternic și deblochezi noi abilități pentru a face față provocărilor și mai mari.Caracteristici :

- Conquer Unstoppable Monsters - Dark Alliance îi pune pe jucători împotriva unora dintre cei mai legendari monștri din lumea Dungeons & Dragons. Uriași de îngheț, privitori, dragoni albi - adună puterea de a-i învinge pe toți.
- Luptați-vă alături de prietenii dvs. - Alăturați-vă până la patru prieteni și luptați împreună într-o experiență cooperativă dinamică cu lupte explozive în timp real. Dezlănțuiți combo-uri devastatoare pe măsură ce răsturnați monștri de neoprit prea puternici pentru a merge singur.
- Alege-ți eroul - Joacă-te ca unul dintre cei patru eroi distincti, fiecare cu propriul stil de joc unic și abilități personalizabile. Finalizează misiuni și învinge șefii pentru a debloca noi abilități și pentru a câștiga echipamente puternice.
- Brave The Frozen Landscape - Dark Alliance aduce la viață lumea Dungeons & Dragons ca niciodată. Explorați lumea rece și periculoasă a Icewind Dale în timp ce vă apărați patria de armatele de monștri abominabili.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
111 00 RON
200,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x