Descrierea Produsului:

 

Decembrie 2021, Tribunalul districtual din Tokyo. Akihiro Ehara este acuzat că a pipăit o femeie într-un tren aglomerat.

Imaginile video filmate de un martor cu încercarea acestuia de a fugi de la locul faptei și cu reținerea ulterioară sunt pe toate canalele de știri, iar protestul public cere o pedeapsă maximă.Avocatul său apărător, Saori Shirosaki, nu are nicio îndoială că au fost trecute cu vederea detalii cruciale ale situației, întrucât Ehara nici măcar nu a fost judecat pentru crimă

Ea îl contactează pe detectivul Takayuki Yagami pentru a investiga mai departe acest lucru.Caracteristici :

- Lost Judgment îi pune din nou pe jucători în pielea avocatului Takayuki Yagami, devenit detectiv de stradă. Alături de partenerul său, fostul yazuka Masaharu Kaito, duo-ul de luptă împotriva crimei este chemat să investigheze o crimă aparent perfectă al cărei suspect principal are un alibi beton.
- Formele distincte de arte marțiale ale lui Yagami îi conferă măiestrie în orice situație, de la ambuscadele de grup până la doborârile cu o singură țintă.
- Exploatează pozițiile Crane, Tiger și noua poziție Snake, un stil grațios care poate devia și returna loviturile unui adversar, folosindu-se de energia acestuia împotriva sa.
- Arsenalul de trucuri de detectiv al lui Yagami crește cu noi gadgeturi, urmărirea pe furiș a suspecților și metode viclene de infiltrare.
- Immergeți-vă în centrele aglomerate ale orașelor Tokyo și Yokohama, în ritmul dumneavoastră, într-un cadru autentic pe care numai studioul RGG îl poate oferi.
- Jucați la Club SEGA, găsiți următorul loc de întâlnire preferat, ocupați-vă de cazurile de care au nevoie localnicii și nu numai.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
158 43 RON
300,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: SEGA
  • Editor: SEGA
  • Data lansare:Sep 24 2021
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x