Descrierea Produsului:

300

Maid of Sker

Maid of Sker este o groază de supraviețuire la prima persoană, situată într-un hotel îndepărtat, cu o istorie macabră din folclorul galez. Curajează coșmarurile Oamenilor Liniștiți. Când ajung, nu intrați în panică - nici măcar nu respirați.

300
Maid of Sker este o groază de supraviețuire la prima persoană, situată într-un hotel îndepărtat, cu o istorie macabră din folclorul galez. Curajează coșmarurile Oamenilor Liniștiți. Când ajung, nu intrați în panică - nici măcar nu respirați.
Bazat pe povestea adevărată bântuitoare a Elizabeth Williams, jucați rolul lui Thomas Evans, un muzician care este împins într-o luptă terifiantă pentru a salva femeia pe care o iubește. Amplasată în 1898 în și în jurul Sker House, o adevărată locuință care se menține până în prezent și despre care se spune că este una dintre cele mai bântuite din Marea Britanie.
300
Așteptați-vă o poveste de dragoste interzisă într-un imperiu familial condus de tortură, sclavie, piraterie și un mister supranatural care sufocă terenul Sker House.
Un sistem AI bazat pe sunet 3D este mecanicul de bază al jocului de supraviețuire. Ascundeți, alergați, târâți, prindeți și distrageți atenția sunt câteva dintre tehnicile pe care trebuie să le stăpâniți pentru a supraviețui dușmanilor cu super auz. Pe măsură ce progresați, inamicii devin mai greu de evitat, până la punctul în care stați nemișcat și vă țineți respirația este singura opțiune!
300
Programați-l corect și sunteți în siguranță, pentru moment. Rămâneți fără respirație și - suferiți.
Prezentând imagini realiste 4k cu un gameplay axat pe poveste, explorare și tactici de supraviețuire fără arme. Experimentați o narațiune cu mai multe fire în care deciziile dvs. contează, deblocând diferite căi de poveste și finaluri multiple.
300
Ne inspirăm din romanul din secolul al XIX-lea al lui RD Blackmore, „Maid of Sker” și din balada originală galeză, Y Ferch o'r Sger, dar spunând povestea într-un mod cu adevărat sinistru, cu mai multe finaluri care vor fi descoperite în funcție de rolul jucătorului. acțiuni. Așteptați-vă să jucați o groază de supraviețuire cu adevărat terifiantă care reînvie una dintre cele mai bântuitoare povești din Țara Galilor. 
300

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
108 00 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x