Descrierea Produsului:Fii mai tare. Fii sincer cu tine.

Trăiește evoluția lui Miles Morales: noul erou dobândește puteri incredibile și devine un adevărat Spider-Man.În cea mai recentă aventură Marvel’s Spider-Man, adolescentul Miles Morales se adaptează la un cămin nou și calcă pe urmele mentorului său, Peter Parker, devenind un nou Spider-Man.

Lupta pentru putere îi pune în pericol căminul, iar eroul în devenire înțelege că puterea înseamnă și responsabilitate. Pentru a salva Marvel’s New York, Miles trebuie să îmbrace hainele de Spider-Man și să-și asume gestul.Funcții cheie

Evoluția lui Miles Morales
Miles Morales descoperă că are puteri explozive, care îl deosebesc de mentorul său, Peter Parker. Învață să-i folosești atacurile cu venin bioelectric și tehnicile de camuflare, dar și acrobațiile, gadgeturile și aptitudinile.Lupta pentru putere
A izbucnit un adevărat război în Marvel’s New York, între o firmă de energie și o armată de infractori high-tech. Miles își vede noul cămin prins în conflict și este forțat să învețe pe propria sa piele ce înseamnă fii erou și să faci sacrificii.O nou cămin plin de viață
Străbătând străzile înzăpezite ale acestui cartier plin de viață, Miles își dorește să se simtă acasă. Viața personală și cea de justițiar se amestecă, iar Miles află în cine poate avea încredere și ce înseamnă să te simți acasă undeva.


 

Prieteni de acasă

Fă cunoștință cu eroii din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.Miles Morales este noul Spider-Man în Marvel’s New York. După moartea prematură a tatălui său, Miles a făcut cunoștință cu Peter Parker, care a devenit repede prietenul și mentorul său. Când un păianjen Oscorp modificat genetic l-a înțepat, Miles s-a trezit că are puteri unice, iar Peter, după luni de insistențe, a acceptat să-l instruiască. El începe un nou capitol al vieții sale în East Harlem, unde brusc are o mulțime de responsabilități noi: prietenii, un politician în familie, găsirea echilibrului între viața de acasă și activitatea de erou. Cum lupta pentru putere amenință să distrugă orașul, Miles are de ales: ori intră cu totul în rolul de Spider-Man, ori pierde tot.

Rio Morales este mama lui Miles și candidatul minune în cursa pentru Consiliul Municipal din New York City. După moartea tatălui lui Miles, Rio se mută cu fiul ei înapoi în East Harlem, unde s-a născut și a crescut. Ea este o luptătoare înverșunată pentru că ține la comunitate și mereu își ajută prietenii și vecinii. Tocmai când Roxxon Energy Corporation începe construcția noii centrale în East Harlem, Rio se impune ca un lider al comunității, gata să se ia harță cu corporația ca să-și apere căminul.

Peter Parker este Spider-Man original și mentorul de supererou al lui Miles Morales. După șocul pierderii tatălui său, Miles a lucrat ca voluntar la F.E.A.S.T., grație lui Peter. Așa a început un lanț de evenimente în urma cărora Miles are puteri supraumane comparabile cu ale lui Spider-Man. Între timp Peter a acceptat, cu mari rețineri, să-l ia pe Miles drept elev, ajutând tânărul erou să învețe să-și controleze puterile. Peter pleacă în străinătate cu MJ pentru a face un reportaj despre Conferința de Pace Symkaria, pentru Daily Bugle. Între timp, Miles este singurul Spider-Man în oraș. 

Ganke Lee este cel mai bun prieten și confidentul lui Miles Morales. Ganke și-a petrecut toată viața în Harlem și învață la Brooklyn Visions Academy. Lucrează ca dezvoltator software și îl ajută mult pe Miles. Ganke a scris aplicația Friendly Neighborhood Spider-Man, prin care încearcă să revoluționeze interacțiunile newyorkezilor cu supereroii.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
340 50 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x