Descrierea Produsului:
S-a întors singurul joc video oficial AMA Supercross Championship, mai oficial ca niciodată: MONSTER ENERGY SUPERCROSS - VIDEOGAMELE OFICIAL 4! A revenit lumea interesantă Monster AMA Supercross, cu mai mult conținut oficial ca niciodată!

Vor fi prezentați peste 100 de rideri oficiali, cel mai mare număr de rideri din 450SX și 250SX Est și Vest vreodată în franciza Supercross. Sezonul 2020 a fost deosebit din multe motive, iar Supercross 4 va avea toate cele 11 stadioane și 17 piste din acest sezon, inclusiv cele 7 variante Salt Lake City.

Și nu s-a terminat: cel mai solicitat rider este acum unul dintre noi: Ken Roczen se va alătura listei Supercross 4!Un mod de carieră complet revizuit vă va oferi oportunitatea de a vă începe drumul spre glorie ca „Futures”, chiar începutul carierei.

Performanța fiecărui călăreț este afectată de abilitățile sale: pe parcursul carierei sale, jucătorul trebuie să-și mărească abilitățile pe baza unui arbore de abilități adânc pentru a se concentra pe ceea ce îi place cel mai bine să facă.

Punctele sunt câștigate nu numai prin curse, ci și prin alăturarea unor evenimente speciale, completarea antrenamentelor și îndeplinirea Jurnalului: o serie de obiective speciale pentru a arăta cu adevărat cine este cel mai bun!Track Editor s-a întors! Mai multe module, create din piesele oficiale din 2020, și o experiență mai ușor de utilizat pentru una dintre cele mai apreciate caracteristici Supercross.

Inspirat de peisajele frumoase ale insulelor Maine, noul compus este un loc de explorat în Solo sau împreună cu alți 3 prieteni sau se pot alerga unul pe celălalt pe diferitele piste de pe această insulă. Faceți față provocărilor noi și găsiți toate colecțiile!

Personalizați-vă bicicleta și călărețul într-o mulțime de moduri diferite: peste 100 de mărci pentru personalizări cosmetice și de performanță!CARACTERISTICI CHEIE:

- Sezonul oficial Monster Energy Supercross 2020.
- Peste 100 de piloți și piste oficiale, inclusiv foarte solicitatul Ken Roczen!
- Un nou compus de explorat, inspirat din Insulele Maine
- Mai multe module și o interfață de utilizare ușor de utilizat în Track Editor.
- Un mod de carieră complet revizuit, de la „Futures” la „Pro”, cu un sistem profund de arbore de abilități.
- Posibilități de personalizare nesfârșite.
- Jucători: 1 (offline) | 2-12 (multiplayer online)
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
99 90 RON
300,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: KOCH MEDIA
  • Editor: KOCH MEDIA
  • Jucatori:UP TO 12
  • Data lansare:Mar 11 2021
Actiune-Aventura , Curse , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x