Descrierea Produsului:


Amplasat în lumea interlopă din Fortune Valley, tu și echipajul tău sunteți reuniți de o căutare de răzbunare împotriva The House, un cartel nefericit care stăpânește cazinourile, infractorii și polițiștii orașului.Mașina ta se află în centrul a tot ceea ce faci. Creați plimbări unice cu performanțe mai profunde și personalizare vizuală ca niciodată. De la misiuni intense la bătălii cu mașini cu mize mari până la momente de piese fixe, Need for Speed Payback oferă o fantezie de condus de acțiune.Caracteristici :

- Mașina dvs. se află în centrul a tot ceea ce faceți în Need for Speed ​​Payback. Reglați-vă la nesfârșit performanța prin fiecare dintre cele cinci clase de mașini distincte: Race, Drift, Off-Road, Drag și Runner, pentru a întoarce mesele competiției în orice cursă, misiune sau provocare.
- Trăiește o fantezie care conduce acțiunea - Joacă-te printr-o aventură explozivă, plină de acțiune, ca trei personaje distincte care pot fi jucate, unite de un singur scop comun: răzbunarea. Tyler, Mac și Jess fac echipă pentru a obține un scor egal la toate cotele și intră în cursa finală pentru a doborî Casa.
- Concurență cu miză mare - Lansați-vă și câștigați la mare cu noul gameplay Risk vs Reward.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
96 55 RON
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: Ghost Games
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori:UP TO 8
  • Data lansare:Nov 07 2017
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x