LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.
 

ONE PIECE Pirate Warriors 3 Deluxe Edition comes to Nintendo Switch! Re-live the original ONE PIECE story from Fushia village, where everything started, to the kingdom of Dressrosa, a mysterious island dominated by the evil “Heavenly Demon” himself, Donquixote Doflamingo. Gather members of the Straw Hat Crew and sail to the most illusive places and enter epic battles: Marineford, Fishman Island, Punk Hazard and Dressrosa! 

Ediția de lux include multe dintre DLC-urile lansate anterior și oferă jucătorilor toată distracția și emoția chiar din anime.

Călătoria lui Luffy, de la origini până la față în față cu maleficul Doflamingo!

Bucurați-vă de povestea originală a ONE PIECE din satul Fuschia, unde totul a început, până în regatul Dressrosa, o insulă misterioasă dominată de răul Donquixot-Doflamingo

Rezoluția dvs. va fi suficient de puternică pentru a învinge cei mai periculoși dușmani, inclusiv Doflamingo, Hordy. Jones, Ceasar. Clovn și multe altele?

Adunați fiecare membru al echipajului de pălărie de paie, ca în povestea originală, navigați în cele mai emblematice locuri și intrați în cele mai epice bătălii: Marineford, Insula Fish-Man, Punk Hazard și Dressrosa!

Caracteristici cheie

EXPERIMENTAȚI Povestea ORIGINALĂ! De la plecarea din satul Fuschia până la ultimele episoade din Dressrosa.

NUMĂRUL PERSOANELOR POPULARE CARE ÎȘTEȘTE Poveștile ÎNTREMIT CREȘTE! Acum, inclusiv Sabo, Donquixote.Doflamingo, Fujitora și multe altele!

CARACTERE NOI JOCABILE: Personaje noi, precum Tashigi sau Shanks, și dușmanii tăi preferați din jocurile anterioare: Rob.Lucci, Gekko.Moriah, Magellan!

EXPERTIZA JOCURILOR KOEI TECMO și BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT: PIRATE WARRIORS Series este o referință în genul Action Musou.

MAI MULTE ACȚIUNI decât oricând cu PS4: ONE PIECE este acum pe PlayStation®4 și profită de puterea uluitoare oferită pentru a oferi mai mulți inamici și o acțiune mai rapidă ca niciodată.

Pentru prima oară, o singură bucată este pe abur !: Straw Hat Crew explorează un nou teritoriu cu o lansare pe PC pe STEAM.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
137 34 RON
279,00Lei
Se livreaza: Marti 02 Martie
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x