LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Rabbids Invasion, emisiunea TV animată pentru copii, este acum interactivă pe PlayStation Camera pentru PlayStation 4. Cu jocul de mișcare, copiii pot juca acum în camera lor de zi cu o selecție de episoade din emisiunea TV și pot concura în modul multiplayer cu distracție , provocări prostești de a petrece un timp revoltător cu familia și prietenii și de a experimenta emisiunea Rabbids InvasionTV într-un mod nou.Bucurați-vă de o selecție de 20 de episoade din emisiunea TV într-un mod nou, la care participați activ, devenind atât actor, cât și spectator. În plus, bucurați-vă de un episod suplimentar gratuit pentru a continua experiența.

Jucați activități cu mișcare completă, cum ar fi Dance Rabbids sau Match the Pose, pentru a câștiga puncte. Distrează-te cu o luptă revoltătoare cu Ouă sau chiar lansează Rabbids prin aer! Provocați-vă prietenii cu mișcări rapide pentru a umple bara de scor, jucați contra cronometru pe Speed ​​Desenează sau țipă „Bahah” -ul iconic Rabbids folosind tehnologia de recunoaștere a vocii. Jucătorii pot găsi chiar și obiecte ascunse și pot descoperi personaje noi în fiecare episod pentru a obține puncte suplimentare.Rabinii vă vor face o vizită cu realitate augmentată. Interacționați cu Rabbids în camera dvs. de zi și chiar dansați împreună cu ei.Bucurați-vă de momente hilarante alături de prieteni și familie, dezlănțuind experiența distractivă Rabbids în timp ce concurați pentru cel mai mare scor.

Deblocați noi episoade, capsule de realitate augmentată și obiecte iconice din emisiunea TV cumulând puncte cu prietenii pentru un scor global.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
95 84 RON
121,00Lei
Se livreaza: Joi 11 Martie
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x