Descrierea Produsului:Asumă rolul lui Yuito Sumeragi, un nou recrutat, în OSF care își propune să devină un psionic de elită precum cel care l-a salvat în copilărie.

Înarmat cu un talent în psiho-kinezie, explorează orașul futurist New Himuka și descoperă misterele unui viitor Brain Punk prins între tehnologie și abilitățile psihice în SCARLET NEXUS.Într-un viitor îndepărtat, a fost descoperit în creierul uman un hormon psionic, care le conferea oamenilor puteri extra-senzoriale și schimbă lumea așa cum o cunoaștem noi.

În momentul în care omenirea intra în această nouă eră, mutanții deranjați, cunoscuți ca Alții care au început să coboare din cer cu sete de creiere umane.Foarte rezistent la metodele convenționale de atac, trebuiau luate măsuri extreme pentru a lupta împotriva amenințării copleșitoare și pentru a păstra omenirea. Cei cu abilități extrasenzoriale acute, cunoscuți sub numele de psionici, au fost șansa noastră de a lupta împotriva atacului de sus.

Până în prezent, psionicii au fost cercetați pentru talentele lor și recrutați în Forța de Suprimare Altele (OSF), ultima linie de apărare a umanității.Caracteristici:

- Combaterea psihică cinetică
- Folosind abilități psiho-cinetice, lumea din jurul tău devine cea mai mare armă a ta. Ridică, rupe și aruncă bucăți din mediul tău pentru a-ți construi combo-urile de atac și a-ți pierde dușmanii.
- Extermină pe ceilalți
- Mutanți deranjați care au coborât din cer, foarte rezistenți la metodele convenționale de atac și apărare. Chinuiți de durerea constantă a mutației lor, ei caută creiere de organisme vii pentru a-și calma nebunia.
- Descoperiți un viitor Brain Punk
- Explorează și protejează un peisaj japonez futurist care combină inspirații din anime clasic și science fiction occidental
- Experiență condusă de povestea profundă
- Scufundați-vă într-o poveste complexă de legături, curaj și eroism create de mințile din spatele iconicului Povestiri ale Vesperiei.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
249 00 RON
300,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x